Dusty miller (muunnos)

KommenttiPihkatappi - 17.05.2017

Tuli 6 kuukautta perhonsidontaa täyteen ja yritettiin tehä levysiipistä.

Kommentit

Kommenttismey84 - 22.05.2017

Todella nättiä sidontaa, varsinkin kun nuin lyhyen ajan olet vasta sitonut!! Hattua päästä :) Näistä lohnakeperhoista niin tiiä ite, mutta ehkä pyrstöä/siipeä/yläkaarta vähän lyhyemmäks laittasin :) Häkiläkin vois olla lyhyempi? ja pikkusen pienemmät JC:t :) muuten on kyllä omaa silmää miellyttävä perho kokonanisuutena, pikku viilauksella tauluperhoaineksia ;)


Kommenttikjmakela - 22.05.2017

Mielestäni oikeenkin nättiä sidontaa jos tosiaan vasta puoli vuotta takana. Lohiperhoja en myöskään muuten osaa sen paremmin arvostella, kun en nuita sido enkä ole perehtynyt. Mutta hyvältä näyttää ja mielenkiinnolla odotellaan mitä jatkossa tulee;)


Kommenttiperhonsitoja90 - 28.05.2017

On kyllä nättiä jälkeä, ihan huikeita perhoja kyllä olet tuonne Facen puolellekin postannut. Ja erittäin hyvä ja äärimmäisen tärkeä asia, että tännekin näitä lisäilet kaikkien nähtäville! :) Jospa saataisiin sivustoa hieman aktiivisemmaksi! Pyrstön pituus hyvä, vaikka Sami tuossa lyhentmistä ehdottikin, 1,5 kertaa koukun kita on klassinen mitta. Soutuperhoilla sitten 2 x koukun kita. Siipeen saisi hiukan laittaa lisää pituutta, niin että tuonne crestin kärkeen yltää. Himpun verran pienemmät junglet myös. Häkilä on ylipitkä, mutta se näyttää erittäin elävältä kun on matskumäärät (niinkuin sinulla oikeastaan aina) oikeanlaiset, joten kalastuksessa varmasti jopa parempi olla pikkusen pitempi häkilä. :)


Jaakko

PS: Tyrkkääppäs ne turkasen nätit bucki-lohiperhosi näytille tänne kans... ;)


KommenttiPihkatappi - 31.05.2017

Eiköhän niitä bucki siipiäki ilmesty tänne aikanaan. Paljon ois lisättävää viime päiviltäki.

Harmi tosiaan että vaikuttavat niin hiljasilta nämä sivut. Täältä se tulee ittellä suurin osa resepteistä haettua., niinku vatmaan melko monella muullaki alottelijalla.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?