Perhojen äänestäminen

Keskustelut » Risut, ruusut ja kehitys

Viimeisin viesti: Jussi 6.3. 2004, 21:18

Uusi aihe Vastaa ketjuun
5 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Jeppe Perhojen äänestäminen 6.3. 2004, 15:18 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Mitä jos pidettäisiin joku tolkku omien perhojen äänestämisessä. Ei kai kenelläkään ole tarkoitus äänestää itselleen mahdollisimman hyvää numeroa.

Itse perho on hieno enkä löydä siitä vikoja. Kalastavuus lienee kohdallaan kun kalastetaan humus vedessä kirreä. Mutta ei nyt sentään ihan kymppiä, kyllä tälle nyt hyvä numero tulee kuitenkin. Itse annan kahdeksikon, joka on todella hyvä minulta.

Adminille: Olisiko mahdollista saada lista, että ketkä ovat äänestänee ja minkä numeron he ovat antaneet. Menee vähän tylsäksi tämä touhu, kun jotkut äänestävät omalle perholleen aina kympin kun taas vastaavasti jotkut antavat järjestelmällisesti nelosen.


[Siirretty perhon Babukaija kommenteista: http://perhorasia.fi/Fly/Fly.thtml?flyID=4093 ]

Asunmaa Re: Perhojen äänestäminen 6.3. 2004, 16:20 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Voin hyvällä omallatunnolla sanoa, että en ole antanut tälle perholle arvosanaa, enkä muille perhoille jotka olen tänne Perhorasiaan lisänny.

Jeppe Re: Perhojen äänestäminen 6.3. 2004, 16:54 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Pahoitteluni, en mitenkään kohistanut syytöstäsi sinuun. Tarkoitan erityisesti oottaen, varmaankin aika moni aktiivisesti täällä vieraileva on varmaankin huomannut saman.

Tätä asiaa saataisiin varmaankin helpotettua jos arvosanan lisäksi jokaisen pitäisi laittaa jokin kommentti ja perusteluja. Olisi aloittelevalla sitojalle rakentavaa, kun saisi vinkkejä missä on parantamisen varaa jne... Samalla näkisi myös ketkä ovat äänestäneet.

Mitäs mieltä ylläpito ja muut ovat ehdotuksestani? Kuinka vaikea tämä on käytännössä toteuttaa?

admin
[Perhorasia.fi]
Re: Perhojen äänestäminen 6.3. 2004, 17:36 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Voitaisiin tehdä äänestys Jepen kuvaamalla tavalla, mutta mielestämme äänestämisen tulee olla mahdollisimman helppoa. Kommentteja voi sitten antaa ihan kommentteina.

Uskoisin, että suurin osa kommenteista olisi melko tyhjänpäiväisiä, jos se olisi pakollista äänestyksen kannalta.

Perhojen arvosana lasketaan ihan kohtuujärkevällä tavalla, jossa on pyritty ottamaan huomioon erilaisia tilanteita. En viitsi tässä sen tarkemmin toimintaa selventää, jotta arvosanojen luotettavuuteen ei voida niin helposti vaikuttaa.

Lyhyesti sanottuna keinoja on ongelmien kitkemiseen ja niistä on käytössä vain hyvin pieni osa tällä hetkellä ja tilanteen kehittymistä seurataan.

--
MNi

Jussi Re: Perhojen äänestäminen 6.3. 2004, 21:16 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Toisaalta, onko perhorasiaan lisätyn perhon pakko saada kiitettäviä arvosanojakaan.
Uskoisin että pitkään sitoneet, eivät laita tänne perhoja tavoitellakseen ainoastaan huippuarvosanoja. On selvää, että jokainen käyttäjä voi luoda vaikka kymmenen keksittyä tunnusta ja äänestellä sitten omiaan lilstojen kärjelle.
No äkkiseltään voisi arvella että blokkaamalla yhdestä ip-osoitteesta tulevat useammat äänet voisi tästä päästä eroon, mutta eipä sekään ole kaikkia tyydyttävä vaihtoehto.
On myös sidontaporukoita, jotka kerääntyvät yhden kaverinsa koneelle ja haluavat kenties kaikki äänestää perhoja saman illan aikana.
Iptä blokkaamalla saatettaisiin siis pilata kaveriporukan yhteinen iltama tms.
Käyttäjäkohtaisesti taas voisi kyllä rajata vain yhden äänestysmahdollisuuden, mutta en usko että adminillakaan riittää mielenkiintoa niinkään suureen seurantaan.
Vielä kun käyttäjätunnuksia voi luoda tekaistuilla hotmaileilla ja tekaistuilla nimitiedoilla, niin tokkopa tuo arvosanojen paikkaansapitävyys on niinkään helppoa tarkistaa.
Ei sii skannata sokeasti vaaan tuijottaa sitä arvosanaa, vaan miettiä sitä kalastavuutta. Kyllä perhorasia on pullollaan loistavia ottiperhoja tuollaisella 7 keskiarvolla.

Jussi Re: Perhojen äänestäminen 6.3. 2004, 21:18 Vastaa tähän viestiin Vastaa
ja nythän tuolla on tuo Perhoguru 2004 kilpailu alkaneena.
Jos tärkeää on vain saavuttaa joku arvostus, niin ei muuta kuin kilpailemaan voitosta.
Kuka on oikea guru ja kuka vaan leijuu äänestämällä itseään... :)

5 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe