Kitkajoki / Kalamiehen huikopala...

Kommenttiihmelaama - 05.01.2005

Kitkajoki on näyttänyt harjuksen kalastajalle parastaan... Harjus on parhaimmillaan heti tuoreeltaan joesta särpimeksi laitettuna. Tässä valmistuu kahden miehen huikopala. Resepti (2hlö): Otetaan kaksi sopivan kokoista harjusta, suolaa, tilliä ja runsaasti voita. Kääritään folioon ja nakataan hiillokselle hautumaan toviksi. Nautitaan hiljaa ja hartaudella, sekä muistetaan "lipittää" myös liemi...

Kommentit

Kommenttijäpä k - 30.11.2005

Eihän tuota söis pirukaan..näläkä tul..;)


Kommenttityyni - 14.01.2006

Piruuttaan tämmäsen kuvan tänne laitto!
Noh, tuleehan nuita omastaki takaa :)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?