Pro-Nurkka avattu

MNi, lisätty 23.11.2004 00.28 #
Käyttäjien pyynnöstä Pro-Nurkka on avattu ja toivottavasti Perhorasian tasoa saadaan näin nostettua taas pykälällä. Pro-Nurkka on tarkoittu edistyneillä käyttäjille ja sopii hyvin esimerkiksi huippusitojille, joita Suomessa riittää.

Tällä hetkellä Pro-Nurkalla on yksi keskustelupalsta, jota voivat lukea kaikki käyttäjät, mutta kirjoittaminen on sallittu vain Pro-ryhmän jäsenille. Tulevaisuudessa Pro-Nurkkaa pyritään kehittämään eteenpäin.

Pro-ryhmän jäseneksi pääsee ryhmäläisten suositusten perusteella. Suosituksen voi antaa jokin ryhmän nykyisistä jäsenistä.

Lisää tietoa Pro-Nurkasta ja sen toiminnasta voit lukea Pro-nurkan sivulta.


Kommentit

KommenttiAtzU - 23.11.2004

Jaa-a... Saas nähdä miten toimii. Sillä jos nämä pro-käyttäjät juuttuvat keskustelemaan vain pro-nurkassa, voi olla, että meidän huonojen sätösket jäävät vain kehitysrasiaan, eivätkä saa yhtäkään rakentavaa kommenttia.

No saas nyyt sitte nähä. Katellaan...


KommenttiMNi - 23.11.2004

Katsotaan lähteekö käyntiin. Idea ei kuitenkaan ole mitään salaseuraa tuosta tehdä, siksi kaikki keskustelut näkyy kaikille. Kuitenkin tälläiselle on ilmennyt tarvetta, koska niin eri tasolla olevia henkilöitä sivuilla käy.

Mutta eipä vielä tiedä toimiiko tälläinen, mutta ei kokeilulla paljoa voi hävitäkään. Muitakaan käyttäjiä ei ole tarkoitus unohtaa, uskon että hekin tästä hyötyvät.

Ideoita ja mielipiteitä asiasta otetaan vastaan ja muutoksia kyllä voidaan tehdä muutenkin jatkossa tarvittaessa.

Tavoitteena on kuitenkin nostaa yleistä tasoa ja tarjota myös esim. kilpasitojille (rajaamatta kuitenkaan asiaa pelkkään kilpasidontaan) hyvin toimiva foorumi. Yleisen tason nosto sitten hyödyttää kaikki muitakin käyttäjiä.


KommenttiNiksaa - 23.11.2004

Mun mielestä hyvä päivitys :)
Ite ainakin näkisin asian sillai että kaikilla on päämäärä että pääsisi tuonne sakkiin mukaan ja sillä on hyvä mennä eteen päin sidonnassa ;)


Kommenttijuuso_h - 23.11.2004

Jotta siitä tulee jotain vaaditaan tiettyä aktiivisuutta prö-ryhmäläisiltä...


Kommenttispider - 23.11.2004

En ymmärrä, kuinka taso siitä nousee. Sen kyllä ymmärrän, että kirjahyllytaiteilijat saavat oman nurkkansa ja se heille myös suotakoon. Toivottavasti hyvät pro-letaariherrat eivät meitä muita sitten unohda, vaan tulevaisuudessakin antavat kehittäviä neuvoja, meille kehitysrasiassa rämpiville.


Kommenttipörhöstelijä1 - 23.11.2004

ja kyllä se olisi hyvä että muutkin kuin prot saa puhua sielä koska sitten saisi ainakin hyviä neuvoja. :)


Kommenttimatiaz - 23.11.2004

pörhöstelijä1 kirjoitti:
ja kyllä se olisi hyvä että muutkin kuin prot saa puhua sielä koska sitten saisi ainakin hyviä neuvoja.


No kerroppas, miksi tuommoinen sitten pitäisi oikein edes perustaa? Sittenhän se olisi aivan samanlainen palsta kuin muutkin...


KommenttiVieras - 23.11.2004

Spider, et ymmärrä ? Ymmärrätkö kuitenkin sen miksi sinun perhosi _laskevat_ tämän foorumin tasoa ? Jos ymmärrät niin sittenhän ei ole mitään hätää. Siitä ei ole enää pitkä matka ymmärtää sitä miksi huippusitojat nostavat tämän foorumin tasoa.

Ainiin.. hupsista. Taisi jäädä tuo yhteys huippusitojien ja foorumin välillä hataraksi: Jospa he viihtyisivät täälä paremmin kun kaltaisesti ei niin hyvät sitojat eivät olisi kertomassa kuinka heidän tulee sitoa paremmin?


Kommenttispider - 23.11.2004 (Muokattu 23.11, 17:00)

Ymmärrän. Tää on tyypillistä Suomalaista keskustelunkäyntiä. Jos ei mielipiteet juuri satu omalle linjalle, niin ollaan alapäätä nuuhkimassa.


KommenttiMNi - 23.11.2004

Pysytäänpä kuitenkin asiallisina. Turha ketään nimeltä tai nimimerkillä tässä yhteydessä mainita.

Spiderilla tuossa ylhäällä ihan aiheellinen pointti: toivottavasti tosiaan me ihan tavalliset sidoskelijat saavat jatkossakin saitilta jotain. Tarkoitus ei ole mitään salaseuraa perustaa.


KommenttiJermoni - 23.11.2004

Tuo saitti on siinä mielessä ihan hyvä perustaa, koska voi siellä voi puhua ne jotka tuntee asian paremmin (en nyt meinaa itseäni mitenkään erityisesti :D) ja ei tule mitään turhia välikommentteja tyyliin "Mikä on häkilä?" "Miksi perhossa on pyrstö?"
Siellä luultavasti saa ihan suoran ja varmasti asiantuntevan vastauksen ongelmaan, ja näitä vinkkejä voivat "tavalliset" sitojat käyttää apunaan.


Kommenttinonpro - 23.11.2004

Maraboylle:
Kuka niitä ongelmia sinne kirjoittaa, joihin pitäisi saada vastaus?


KommenttiMNi - 23.11.2004

Maraboy on lähellä idean ydintä. Varmasti edistyneet sitojat saavat paremmin apua toisilta edistyneiltä.

Tarkoitus on edistyneille sitojille mahdollisuus omaan palstaan, josta he voisivat saada neuvoja, vinkkejä, ideoita tai mitä milloinkin toisilta suunnilleen samalla tasolla olevilta sitojilta. Ei tason välttämättä aivan MM- tai SM-tasoa tarvitse olla, mutta sidonnasta kuitenkin pitäisi olla useamman vuoden vahva kokemus.

Ehkäpä tulevaisuudessa tätä kautta jopa koko Suomen sidonnan taso voisi nousta, mutta se nyt tässä vaiheessa on vielä utopiaa, kun mitään ei ole vielä tapahtunut.

Ja uskallan väittää että kaikilla sitojilla on mahdollisuus oppia toisilta sitojilta. Vaikka olisi voittanut mestaruuksia tai mitä tahansa, silti aina on opittavaa. Ja yleensä parhaiten oppii muilta.

Mutta jotta tästä jotain tulee tulevaisuudessa, niin siihen tarvitaan aikaa ja tietenkin sopivia henkilöitä. Yhdessä päivässä ei vielä mitään tapahdu.

Joten edelleen: jos tunnet sopivia henkilöitä tai itse olet näet kyseisestä palstasta olevan höytyä itsellesi, niin maililla voi lähestyä yo. ohjeiden mukaisesti. Kerhoilloissakin aiheesta saa mainita ;).


Kommentti_____ - 24.11.2004

Tuonne voisitte kyllä lisäillä porukkaa, ei sinne muuten keskustelua synny. Onhan täällä monia muitakin hyviä sitojia, muutama näin esimerkiksi;
Viiksijorre, Elmeri, Fesko, Visio, Lasse jne... + monet muut.

Mutta toki pitää olla muutaman vuoden kokemus ainakin ja perhot sen mukaisia. Eli älkää mitään "oon sitonu kohta 6kk" päästäkö tonne. Pitää olla myös hieman kokemuksen tuomaa taito ja pätevyyttä tuon kirjallisen puolen tankkauksen lisäksi.

Itse Pro-Rasian idea on kyllä loistava - vielä kun homma lähtee kunnolla käyntiin. Erityisesti tonne olisi mukava saada muitakin kuin lvysiipi/lohiperho-guruja.


Kommenttiadmin - 24.11.2004

Viesti poistettu, ei trolleja kiitos.

[Edited by: admin]


KommenttiNiksaa - 25.11.2004

Ei vielä ainakaan ole mitään suurempaa tapahtunut mutta voi olla että juuri ketään muut paitsi Jermoni ole noista pro-nurkasta kirjautunut tän uutisen jälkeen. Odotellaan innolla kun joku nurkasta lisää perhon. Myös samaa mieltä "_____" kanssa että muutamia käyttäjiä tarvitaan lisää! :)


Kommenttipauli - 25.11.2004

Veikkaan, että "suuren" luottamuksenne saattelemana parhaat tänne vaivoin houkutellut suuret tekijät tuskin paljon enää kirjoittelevat.


KommenttiMNi - 25.11.2004

Ymmärrän kyllä mitä Pauli tarkoitat, tiedämme että hommassa on riskinsä ja ongelmansa. Tottakai keskusteluun osallistuminen on kaikille vapaa-ehtoista, emme siihen voi mitenkään vaikuttaa. Ja voi tälläinen järjestely aiheuttaa negatiivisia tuntemuksia ihmisissä, johon lienee viittasit.

Tarkoitus oli ja on tarjota vain alusta, joka voisi toimiessaan kehittyä mielenkiintoiseksi. Mutta me emme siitä mielenkiintoista voi tehdä mitenkään pakolla. Sen suhteen olemme nöyriä. Voi tietenkin olla että ei asialle todellista tarvetta ole tai muut asiat estävät sen toteutumisen.

Kuitenkin asian kokeilemisesta ei liene ole haittaa kenellekään, korkeintaan ylläpitäjille tulee henkinen tappio, mutta se nyt tuskin ketään haittaa. Ainakin minä näen edelleen asian mahdollisuuden, toivottavasti joku muukin.

Ideoita pitää kokeilla, joskus ne toimivat ja toisinaan taas ei. Jos jokin toimii niin hyvä. Jos ei toimi, niin pitää ottaa siitä oppia ja miettiä uusia. Ideoita on päässä monia ja ehkä niitä joskus toteutetaan, kun se järkeväksi nähdään. Uusille ideoille pyrimme olemaan avoimia, joten niitä voi lähettää meille.


Kommenttispider - 25.11.2004

Olen vuosien aikana katsellut monenmoista, perhokalastusta käsittelevää sivua. Mutta täytyy sanoa, että perhorasiassa on jotain sitä, mitä ei muualta löydy. Täällä "yhdistyvät" niin perhot kuin mielipiteetkin. Olipa aloittelija tai kokenut konkari.
Olisi todella sääli, jos joku, jonkun periaatteen vuoksi, ei haluaisi olla mukana. Sivulla on todellakin oma paikkansa ja olen MNi:n kanssa samaamieltä siitä,että tottakai kannattaa kokeilla uusia ideoita. Sitä kauttahan se kehitys kulkee eteenpäin.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?