Perhorasialle yhteistyökumppani

admin, lisätty 23.03.2005 11.59 #

Perhorasia on kasvanut jatkuvasti ja sivuston tukena on Mistpool -verkkokauppa. Tämän tuen kautta saamme katettua kaikki Perhorasian ylläpitokulut ja varmistettua Perhorasian tulevaisuus. Käytännössä yhteistyö tulee tarkoittamaan hillittyjä linkkejä puolin ja toisin jatkossa.

Perhorasiaa on tarkoitus jatkossakin kehittää ja parantaa sitä monintavoin. Tässä te sivuston käyttäjät olette avainasemassa. Teidän avulla saitti pysyy oikeasti hengissä. Onneksi monia ideoita vuosien varrella onkin saatu ja monta on vielä työjonossa ja koetamme jonoa purkaa taas kevään aikana.

Mistpool -verkkokaupan taustalta löytyvät Perhorasian alkuperäiset perustajat, jotka edelleenkin osallistuvat Perhorasian ylläpitoon ja kehittämiseen. Käytännön ylläpitotyötä on auttamassa joukko avustajia, joiden apu on korvaamaton. Teidät muistetaan kyllä.


Kommentit

KommenttiNiksaa - 23.03.2005

Hieno homma ja onnea uudelle liikkeelle koskaan ei oo verkkokauppoja liikaa!


KommenttiDustin - 23.03.2005

Tosi hyvä juttu!

Ja eikohän tässä oo muutenkin ison kiitoksen paikka, on perhorasian väki meinaan meitä niin hyvin kestänyt ja pitänyt todella hyvää sivustoa yllä! Että KIITOS!!:)


KommenttiSamiKeskinen - 23.03.2005 (Muokattu 23.3, 15:32)

Kyllä on hyvä että ovat kestäneet,koska tässähän on ollu jos jonkun moista kädenvääntöä ja huutoa.
Toivotaan nyt että kestävät vielä pidempäänkin.
Kiitos siitä kuuluu Perhorasian ylläpitäjille.:)


KommenttiHäiskä - 24.03.2005

Mukava kuulla, että Perhorasian tulevaisuus on turvattu. :D
Mistpool näyttäis olevan ihan asiallinen nettikauppa. Eiköhän tuo valikoimakin tuosta vielä laajene... (eikö myynnissä ole sidontapenkkejä?)


Kommenttijarppa - 27.03.2005

Tuleeko valikoimaan koukkuja?


KommenttiMNi - 28.03.2005

Pyrimme saamaan koukut valikoimaan tässä kevään aikana. Kaikkea ei ole ehtinyt hankkia vielä, yllättävän paljon aikaa menee kaikenlaiseen pieneen puuhaan. Mutta tulossa on varmasti koukutkin.


Kommenttilarvastelija - 28.03.2005

Todellä hyvä juttu tuo mistpool. Hinnatkaan eivät ole suuret. Onnea tuon verkkokaupan kanssa.


Kommenttimarkuzzi - 04.04.2005

huippu juttu.:) :) :) taidan mennä tilaamaan jotain...:P


KommenttiSuenkorento - 04.05.2005

Blääh... Miks pitää olla verkkokauppoja!? Avaisivat iha kunnon myymälän jonnekki vaikka itäkeskukseen tai jonnekki sinne päin :(


KommenttiAntti - 05.05.2005

Jaa miksikö vain verkkokauppa? Ihan näin MuTu-tuntumallakin voi tehdä jotain johtopäätöksiä. Tiedätkö mitä vuokrat ovat, erityisesti pääkaupunkiseudulla? Siihen kun lisätään vähintään yhden kokopäiväisen myyjän palkka ja SOTU+SAVA-maksut, niin siitä nohevasti huomaa, että myyntiä saa olla ja reilusti, että nykyisillä katteilla aikoisi saada edes leipää pöytään. :)


Kommenttirämemato - 14.05.2005

Hirveästi auttaa jos jossain Helsingissä olisi liike, kun pohjois-pohjammaalla asustelen. Että mielestäni verkkokauppa on hyvä juttu. Hinnatkin vaikuttaa edullisilta:)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?