TV2: Erätulilla 11.11.

admin, lisätty 09.11.2005 06.02 #
Perjantaina 11.11. tulee TV 2:lta klo 19.30 alkaen Erätulilla. Tämän kertaisessa jaksossa aiheena on mm. perhokalastus, jonka suosio on kasvanut. Lajin saloihin pääsee helposti kiinni, mutta asiaan syvällisempi perehtyminen vaatii aikaa ja muiden avustusta. Me tapaamme nyt asiaan perehtyneen ammattilaisen, perhokalastaja Jari Laakkosen, joka paljastaa omat parhaat vinkkinsä Keski-Suomen koskille.

Muina aiheina on suomen merialueiden hyljekant, joka on kasvanut rajusti, ja sen huomaa sekä ilmasta että kalanpyydyksistä. Erätulilla lähtee nyt mukaan hylkeiden laskentaan ja tapaa asiaan perehtyneen ammattilaisen. Hylkeiden lisääntyminen aiheuttaa päänvaivaa myös kalastajille, eikä tilanne olekaan täysin yksiselitteinen.

Metsästysmatkailu Suomeen kiinnostaa monia ulkomaalaisia metsästäjiä. Suomen luonto ja vaihteleva riistalajisto tarjoavat hyvän mahdollisuuden metsästykseen. Myös suomalaisten kiinnostus lähteä muualle metsälle on lisääntynyt.

Ohjelman toimittaja Heli Järvinen puolestaan retkeilee intiaanikanootilla syysmyrskyisellä Puruvedellä. Vettä tulvii kanoottiin sisään ja kylmyys on hyytävää, mutta lämmityskeinokin löytyy läheltä jopa yksinäisessä saaressa.

Ohjelma uusitaan lauantaina 12.11. kello 12.15.

Lähde: Yle


Kommentit

Kommenttikalamiäs - 11.11.2005

Ensi perjantaina tulee merikarviasta juttua. Kannattaa katsoa.


Kommenttimianka - 12.11.2005

Onneksi tulee lauantaisin n. klo 12 aina uusinta. En ikinä muista/ehdi perjantaina katsoa.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?