Täysin absurdissa tuulessa jaksoin ongiskella parit ottimontut. Uittelin perhoa "larvastaen" ja välillä nostaen kohti pintaa. Jossain vaiheessa nosto keskeytyi ja meritammukka rimpuili ongen nokassa ;)
Kala pääsi tänään pannulle ja illemmalla vielä suolattuna ruisleivän päälle. Ei jää jääkaappiin homehtumaan.
Kastike: Kermaviili naturel 1prk, 1tl suolaa, pilkottua punasipulia ja tuoretilliä. (näkyy kuvassa pottujen takana)
Tässä vielä kuva itse tamusta ja herkkuleivästä. Ottiperhonkin lisäsin rasiaan (näkyy lähipäivinä)
Toi on herkkua toi!
Meilläkin emäntä aina laittaa kermaviilikastiketta kalan kanssa ja ai että on HYVVÄÄ!!!
Kala uuniin foliossa sitruunapippurin ja muiden kanssa ja sit pottumuussia kyytipojaksi...
LURPS!!!
Jo vain Petteri, oli hyvät montut kiiminkijoessa! Hieno on tammukka ja komiat on annoksetkin, mitkä on strategiset mitat... Siis kalan tietysti?
Jep, tammukka painoi 1,5kg eli tyypillinen Kimarin nousutaimenen koko. Ainakin omien kokemuksieni mukaan. Mittaus unohtui, mutta tuolla puolen metrin tienoilla jossain..
Mitä mitä...Vedätätkö mua ihan höplästä, tuo kala kyllä näyttä aika paljon isommalta? Tuon kuvan perusteella heittäisin 3.5-4 kg. Pyrstyn tyvikin on paksu ku mikä... Hieno kala joka tapauksessa!
Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?