Vilppulankoski (Vilppula) | 27.3.2006 14:30

Kommenttitsipide - 27.03.2006

Kauden avaus filipiineillä alkoi tuulisessa kelissä. Saavuin koskelle ennen puolta kolmea. Kamat päälle ja kohti kosken niskaa. Niskalla oli melkoinen tuuli. Testissä oli uusi perhontekele, joka kellui ehkä liiankin hyvin. Painoja joutui viritteleen muutaman, jonka seurauksena tuulinen keli teki heittämisestä vaikeaa.

Niskalla ei mitään tapahtumia. Kalastelin niskalta alaspäin ilman mitään. Siirryin kosken keskiriutalle ja heittelin toisen puolen niskasta. Pitkän takaheiton jälkeen tuuli painoi siiman pussille ja samantien räpsähti. Kirjolohi kävi nappaamassa perhoon mutta siiman ollessa löysällä, vastanykäisyä ei voinut tehdä, joten kala kävi pinnassa ja sylkäisi perhon pois. Nopeasti muutaman uusinta heitto mutta tuloksetta. Vähän aikaa vielä heittelin niskalla, jonka jälkeen pidin pienen kahvitauon.

Tauon jälkeen siirryin kosken loppuliukuun. Heittelin perhoa erilailla ja uittelin sitä pinnassa ja syvemmällä. Ilman mitään tapahtumia päätin pakata kamat ja suunnistaa kotiin. Ihan hyvä kauden avaus ja kun kyseessä oli uuden perhon testaus ja sain jo kalaankin tuntumaa sillä niin eipä ihan turha reissu tullut. Huomenna sit uudestaan!!

Niin joo, kovasti koitin katsella mutta yhtään hankikorria ei eteeni osunut...

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?

Tiedot

Sijainti