Rävykoski (Juva) | 21.11.2009 13:00

Kommentti^^Perhostelija^^ - 22.11.2009

21.22.11.09


Saavuin siikakosken kaupalle klo: 12.10 Kävin hakemassa luvat koskelle alkavaksi 13.00. Sitten lähdin takaisin päin koskelle laitoin tavarat kuntoon istuskelin laavulla vähän aikaa ja join kahvikupposen odotellessa, sitten odotin että kello tulisi jo 13.00 pääsisi aloittamaan kalastuksen.

Klo: 13.00 aloitin kalastamaan sillan vierestä ja valuin hiljaa alaspäin koskea, huomasin että koskesta vesi oli hyvin matalalla ja kosken kuohut olivat melko kovia joten tiesin jo että kala tulee olemaan tiukassa.

Aika kului siinä kun koko koskea pommittelin joka paikasta mutta missään ei mitään ollut ei yhtään havaintoa ollut kaloista.

Sitten kello rupesi olemaan 17.00 rupesi hämärtymään niin ajattelin että lähden pois ja tulen huomen aamulla hyvissä ajoin uudelleen.
¨
Sunnuntai 22.11.09

Klo: 09.00 Saavuin koskelle tein siinä tulet ja laitoin tavarat kuntoon ja aloin taas käymään koskea läpi ylhäältä alas päin, kävin jokaisen syvän montun läpi eikä mitään taaskaan, ajattelin jo että onko täällä koskessa ensimmäistäkään kalaa ja voisiko olla mahdollista että syysrauhoitus olisi mennyt pieleen ja kalaa ei olisi tullut lisää... Loppu päivä meni etsiessä kaloja alavirrasta ja suvainnosta.

Klo: 12.40 Tulin takaisin laavun luokse ja koitin toista suvaintoa tuntui kuin joku olisi käynyt mutta ei sen enempää, sitten jo lupa rupesikin loppumaan ja pakkaamaan tavarat lähtövalmiiksi.

Tyhjä reissu ensimmäistä kertaa!!! Se syö miestä hieman.

Oli viimeinen kerta sinne paikkaan, ehkä ensi keväällä kun sinne taas istutetaan taimenta niin sitten:)

Kommentit

Kommenttibrezel - 22.11.2009 (Muokattu 22.11, 19:21)

"ajattelin jo että onko täällä koskessa ensimmäistäkään kalaa ja voisiko olla mahdollista että syysrauhoitus olisi mennyt pieleen ja kalaa ei olisi tullut lisää... "

Syysrauhoituksen tarkoitus on että taimenet saavat kuturauhan eikä tätä häiritä kalastuksella. Kudun jälkeen rauhoituksen olisi syytä jatkua kun kalat ovat pistäneet energiansa kutuun joten suurin osa kaloista siirtyy suvantoihin pois koskesta, joka varmaan vaikuttaa kalan tuloon. Ja itse reissuun joka oli varmasti kiva kun pääsee siimoja suoristaa hienolla koskella vaikka kaloja ei tullutkaan.


Kommenttiheimo - 22.11.2009

Moro!aivan takuu varma että et tossa koskessa on kalaa se täytyy vaan etsiä eripaikoista ku kesällä!.


Kommentti^^Perhostelija^^ - 23.11.2009

No tuota kävin 2 päivänä ja kävin koko kosken läpi joka paikasta suurin piirtein, nekin paikat mitä viime kesänä antoi niin niistäkään ei ollut mitään.. No mutta oli kiva päästä suoristelemaan siimoja taas syysrauhoituksen jälkeen vaikkei kalaa tullutkaan:)


Kommenttijuhahujanen - 23.11.2009

No tuota kävin 2 päivänä ja kävin koko kosken läpi joka paikasta suurin piirtein, nekin paikat mitä viime kesänä antoi niin niistäkään ei ollut mitään

Aika haka olisit ollut, jos kesäisistä paikoista olisit kalat onkinut.
Kyllä kalat ovat nyt pois koskesta. Niskoilla ja kosken jälkeisissä nivoissa.


Kommenttinimetön - 30.04.2010

Sulle pikkunen vinkki ^^Perhostelija^^: Puhu kauniimmi ja eikä kaikista pikku kommenteista tarvii hermostuu jos niihi sisältyy "vitsi"...
Ihan vinkiks vaa ku oot aika heikko hermone tälläsestäkin varmaan...

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?

Tiedot

Sijainti