Arantila (Nakkila) | 23.6.2016 10:00

KommenttiJokke_ - 24.06.2016

Jees eli pitkästä aikaa päivitystä tännekkin.

Juhannus kalaa lähdin arantilasta hakemaan tällä kertaa. 4:00 olin kalassa jo ja paria tälliä kummempaa ei tullut. Seiskan pintaan laskin alimman niskan saaren puolelta ja aivan niskalta puraisi taimen kiinni. Kala ampaisi suoraan kovimpaan koskeen ja antoi hyvät väännöt 7# kepin päässä. Ehkä seitsemän min jaksoi vääntää, kunnes antautui haaviin. 52cm todella pulska taimen jussiksi pöytään.

Tämän jälkeen olin vielä ~neljä tuntia ja muuta ei ollut kuin yksi toutain ja todella hyvän kirjon tai taimenen karkuutus samalla niskalla josta tuo eka otti.

Kommentit

Kommenttijore L - 25.06.2016

Hieno juhannuskala!millaseen peliin otit tuli?


KommenttiJokke_ - 25.06.2016

Kiitosta vaan. Kaikki otit ja tällit tuli jonkin sortin ympärisidottuun putkiperhoon. Tuo 52 cm oranssikeltaiseen ja loput joko mustakeltaiseen tai mustavihreään. Samoojalla ainakin noita ympärisidottujen reseptejä joita itte käytän. Kaikki alle 10cm perhot jätän suosiolla kotiin, kun ei sillä turvan määrällä olisi rajaa. Nuo putketkin kampeavat vielä niitä 1,5 kilosia turpia, mutta ne ainakin vääntävät vastaan :D


Kommenttijore L - 25.06.2016

Ok...sama juttu merikarvialla,ottavat melko kivasti juuri noihin väreihin.Itse heitän kans melko isoja,#2 ja siitä eteenpäin..lähinnä siks kun ei nää sitoa pieniä ja lasit jää aina himaan..:)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?

Tiedot