Baron (muunnos)

Kommenttiborsse - 07.02.2007

Baron tai paremmin kuusiniemen parrooni on tehty kokeilulounteisesti matkimalla alkuperäistä Baron perhoa ja Honkavuoren EWH Baronia. Pakko tehdä tällaisia heittoonkin sopivia jos jostakin ihmeen syystä häviää sen vedon playerille.

Kommentit

Kommenttiplayer - 15.02.2007

No, hyvä pistäpä tämä sivuun. Menen tekemään kalastusrasiaani tilaa.. Se on oikein hyvä että sidot jokaisen sikasen erikseen, en hyväksykään vedon hävinneeltä muulla tavalla sidottuja perhoja.

Oikein hyvän näköinen kalastusperho, sopivat
sävyt Kymille. Koska tämä nyt kuitenkin tulee päätymään minulle, niin pitäkääpä mielipidettä, kun olen jäävi arvioimaan oman rasiani sisältöä.


Kommenttisiian kalastaja - 15.02.2007 (Muokattu 15.2, 17:16)

Hieno on Borssen sitoma perho jälleen!
Muutapa mie en näin noviisina ossoo sannoo.


Kommenttiborsse - 15.02.2007

Tuolta reseptistä puuttuu taas siiven osalta ruskea orava jota on alussiivessä. Kyllä tämä varmaan päätyy playerin rasiaan, mutta en usko että hävityn vedon vuoksi. Koukkuna on se manun kauppaama japanilainen.


Kommenttiplayer - 15.02.2007

Voi tuota Riksulais lähtöisten lohiparonien epäuskoisuutta, onhan sekin jo myöntymisenmerkki että perho on tulossa boxiini.


Kommenttihc_flyfisher - 15.02.2007

Oho! Onpas mallikkaan näköinen viehe. Hyvä "Master" borsse! :D


KommenttiJuho_K - 15.02.2007

Komea perho tosiaankin. Mukavat värit perhossa. Minkälaiseen keliin borsse suosittelee perhoa uitettavan?


Kommenttiborsse - 15.02.2007

Luulisin että tämä on sellainen puolipilvisen perho, kirkkaaseen veteen, johtuen tuosta hopeaosasta ja hopea kierteestä. Jotenkin tuo vihreä/ruskea kontrasti voisi toimia silloin kun lehti alkaa tulla tenonvarteen, eli noin viikko ennen juhannusta, tämä nousukalalle, mutta elokuussa olisiko asentokalalle päiväsaikaan kun tarvitaan ärsytystä?


Kommentti-manu- - 15.02.2007

Baronin tulisi saada enemmäm palastatilaa johtuen siitä, että suositukset ovat yksioikoiset ja yleisesti hyväksytyt; saatesanoilla yleisperho.

Reseptin mukaan kaiketi vyöt kuuluisivat olla riikinkukon silmähöyhenen siikasia. borres on korvannut ne emulla. Tästä olenkin sitojalle erittäin kiitollinen, koska tämä on parannus tähän perhoon ja tulee varmaan entisestään lisäämään perhon yleistoimivuutta. Olen samalla kannalla, että enemmänkin alkukesän vesiin, 10-12 astetta plussan puolella. Loppukesän muunnos saattaisi toimia kulta helalla ja pitemmällä jatkeella.

-manu-


Kommenttiborsse - 15.02.2007

Tunnetusti loppukesästä kultakierteellä, mutta manu oliko tuo ärsytysmääre oikea, sillä perhossahan on voimakkaita kontrasteja.


Kommenttiplayer - 15.02.2007

Tuota vähän odottelinkin, samankaltaisella väriyhdistelmällä tehty putki antoi aikoinaan näytöt manun kuvaamissa olosuhteissa aamupäivällä. Kun vesi lämpesi, hiljaiseksi muuttui antamiset. Harkintaan voisi laittaa kauden jatkamiseksi, kierteen vaihtoa kullaksi, sen helan lisäksi.
Voisi siis todeta, borsse meni sitten tekemään perhon Kymille. Pistäpä sitten vedonmaksupakettiin kultaisella kierteellä toinen kappale, ei kai Kymillä muuta tarvita koko kesänä.


Kommenttiplayer - 15.02.2007

... saakohan noista kahdesta koskaan selkävoittoa..


Kommentti-manu- - 15.02.2007

Totta kai oikea! (jos oiken ymmärsin kysymyksen)
Ja Kymille kultaa,näin.


Kommenttiplayer - 16.02.2007

jaaha.. Lady:t luuraa jo esiripun takaa näyttämölle pääsyä... Nyt olisi tilaisuus repiä aatelisvosua riekaleiksi, kun en pääse sitä vahtimaan. Mökkireissu kutsuu.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?