Tirri

Kommenttiborsse - 06.04.2007

Ensikesää varten kokeiluja, jos ei Red Drummont pelitä, niin kokeillaan tätä. Jotenkin tittiperhon oloinen, johtuneeko nimestä?

Kommentit

Kommentticoiner - 15.04.2007

Siiven materiaalivalinnat hyvät ja kiinnostavat varmaan kaikenkokoisia lohia. Tinttiperhoista löytyy monesti punaista väriä jossakin muodossa. Hyvä muunnos Jouko Lukkarin tivri/hyönteinen perhosta.


Kommenttiplayer - 15.04.2007

Sidoin viime kesänä tuon Lukkarin Tivrin, ja pidin siitä, tosin se on värikkäämpi. Siksipä perho jolla on "sukulaisuutta" Tivriin, kuuluu suosikkilistalleni. Tämä on oikein kalastavan oloinen perho ja kun se on asiantuntevasti sidottu, toimii epäilemättä.


KommenttiJuho_123 - 15.04.2007

Titti, tirri tai jokin muu, mutta se on selvää että perhossa tuoksahtaa tukevasti lohi..

Jatkeen silkki on aika tyyriin oloista.. Kelpais mullekkin.. :)

Siistiä sidontaa borsselta!

-Juho-


KommenttiJuho_K - 15.04.2007

Mallikas ja kalastavan näköinen perho jälleen. Tuohon pian saattais sopia joku harmaa helmikana tms. kurkkuhäkiläksi.


Kommenttiillu p - 15.04.2007

Tosiaan. Ei kurkkuhäkilää ollenkaan. Sen puutteella lienee jokin tarkoitus.


KommenttiPäde-Veikko - 15.04.2007

Keräsen Arvin Lapin Tähti tulee mieleen.


Kommenttiborsse - 15.04.2007

Voihan siihen kurkkuhäkilän omaksi sielunrauhaksi kutoa. Mutta monesti on huomattu ettei jotkut perhot sellaista tarvitse. Joillakin perhomiehillä on oikein tapana jättää häkilä pois sidoksesta. Käypä katsomassa perhoboxin sivuilla Heiskasen perhoja, siellä näät parikin mallia joissa ei ole häkilää, ei edes rungossa ja ovat toimineet.
Tämä malli on otettu eräästä -70 luvun kuvasta ja tehty sen mukaan, paitsi siinä kuvassa on tivrille tyypilliset keltainen ja punainen siikanen siivessä, mutta ei kurkkuhäkilää.


Kommenttiborsse - 15.04.2007

Keräsen lapin tähdessä on oranssi kokko runkohäkilänä ja tässä veren punainen. Kamera on tehnyt kukosta hieman oranssia, mutta kyllähän tämä ja lapin tähti muistuttavat toisiaan paljon.


KommenttiPäde-Veikko - 15.04.2007

Joo, mun pc:llä oli aika oranssi tuo kukko.
Miltäs tämä näyttää, tein hieman säätöjä väreihin.


Kommenttiborsse - 15.04.2007

Oranssiselta se näyttää vieläkin, mutta kun perhon ottaa luonnonvaloon, niin tuo häkilä on samanvärinen kuin tuo perä. Tässä kuva valon tullessa eri suunnasta. Perä ja häkilä näyttäisi nyt lähes saman värisiltä.


KommenttiPäde-Veikko - 15.04.2007

Joo, vaalensin ja poistin "turhaa" väri-informaatiota.


Kommenttiplayer - 17.04.2007

Jaa, hahmotin kyllä jatkeen ja häkilän saman väriseksi ihan alkuperäisestä kuvasta kun katsoin varjokohtia. Tietty, kun tiedän tuon Kreinik:in silkin värin osasin arvioida häkilän sävynkin.

Niille joita ehkä kyseinen silkki kiinnostaa, Kreinik on tuotemerkki, joka ostaa silkin valmiiksi värjättynä ja puolaa sekä myy sen edelleen eri tarkoituksiin. Tässä borssen perhossa oleva Kreinik on alunperin Soie Ovalea ja se on tarkoitettu myös perhonsidontaan. Nykyään jos ostat Kreinik-nimellä myytävää silkkiä se ei ole enään Soie:n "valmistamaa". Olivat ilmeisesti Kreinik:llä menneet peittämään valmistajan nimen pakkauksista. Hinta ei hirvittänyt, kun löysin 1,5 eurolla/puola sitä Tampereen SporttiPekasta (värejä oli vaan vähän).

borsse, saas nähdä koska saadaan ne tilatut silkit, pitäisi kaiken laskelmien mukaan kohtapuoliin olla saatavilla.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?