Särki tinseli

Kommenttiperhohörhö - 06.04.2007

Onhan näitä jo rasia pullollaan, mutta jos tämä olisi hieman erilainen tinseli perinteisten supertinselien sekaan. Hain perhoon massiivista muotoa tuuhealla siivellä ja puppeli päällä, kovaan virtaan ja pimeään sopivaksi. Punaisen helmikanan pitäisi ainakin periaateessa matkia särjen silmiä. Tinselin laitan siiman päähän kun muilla ei tunnu tulevan, varsinkin kun vettä on enemmän kuin vähän.

Kommentit

Kommenttisitoja 92 - 14.04.2007

Kyllä tuosta kuvasta saa oikeen hyvin selvää. On niitä huonompiakin kuvia nähty ;)
Perho on tosi siististi sidottu. Ite en ainakaan löydä mitään virheitä, muutakun omasta mielestä siipi on ehkä hieman liian tuuhea, Mutta hieno se on :D


KommenttiHäiskä - 14.04.2007

Mukava pullukka! Vedessä voi hyvinkin näyttää sellaiselta läskinpullukalta särjeltä, joka varmasti pedolle maistuu.

Nuo punaiset evät on kyllä aika voimakkaat, kun vertaa oikeaan särkeen, mutta ne toki voi toimia myös lisä-ärsykkeinä. Musta selkä voisi mielestäni jatkua pidempänäkin. Helmikana on hieno idea.

Materiaalia on sen verran, että painotusta saa varmasti olla kohtuudella.


Kommenttiperhohörhö - 15.04.2007

Joo Evien on tarkoitus olla liioitellut, varsinkin kurkkuhäkilän. Täytyy kuitenkin tehdä pari hieman hillitympääkin. Tosiaan tuo musta selkä jäi hiukan lyhyeksi. Painotusta saa olla aika paljon ja vaikka sitä runkoon paljon ahdinkin tarvitsin silti yhtä haulia nopeaan uppoamiseen. Sitten se oli jo aika syvyyspommi :D

Kiitos kommenteista! Lisää saa ja täytyy laittaa ;)


KommenttiLpg - 15.04.2007

On kyllä toimiva kalastusperho ja sidonta myös hyvää, mutta itse olisin kyllä tehnyt pyrstön ja kurkun oranssista marabousta. Tuota puppelipäätä myös korjaisin sen verran, että levittäisin antronin pidemmälle matkalle sidontalangalle, että se tulisi myös perhon alle ja sivuille, siitä tulee paljon kalamaisempi hahmo perholle, mutta toimii kyllä näinkin mainiosti.


Kommenttiperhohörhö - 15.04.2007

Pyrstöä en marabousta tekisi, koska silloin sen tarkoitus eli siiven koukun mutkaan kiertymisen esto kärsisi. Kurkkuhäkilän voisi hyvinkin tehdä marabousta ja olisi varmasti elävämpi. Joo tuo puppeli juttu on totta, mutta en saanut millään sitä hyvin niin että silmät näkyisivät. Joutusin tyytymään tuollaiseen :(

Lpg: kiitos parannus ehdotuksista!


KommenttiHäiskä - 16.04.2007

Jospa sitoisitkin ensin pään puppelityyliin ja vasta sitten nuo silmät helmikanasta? Pään saisi tehdä rauhassa sivuille ja alle ja silti silmät eivät peittyisi.


Kommenttiperhohörhö - 16.04.2007

Aivan!!! Miten ihmeessä voi näin pahaasti jäätyä kuten tässä asiassa :D Seuraavassa onkin sitten runsaampi puppelipää ja helmikana siinä päällä. Kiitos kiitos.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?