Professori

Kommenttiborsse - 20.04.2007

Kotimainen professori.

Kommentit

Kommentticoiner - 28.04.2007

Harvemmin nähty sopivasti muunneltu sidos.Tippet punaruskean peurankarvan sijaan siivessä sopii perhon väreihin hyvin. Alkuperäissidoksessa siivessä harmaasorsan tilalla haapanaa, joka mielestäni parempi. Kivelä käytti perhossa myös todella leveää kultakierrettä rungon etuosalla. Perho näyttää lohta houkuttavalta syötiltä ja mietinkin milloin ja minkälaisiin olosuhteisiin tuota olisi hyvä tarjoilla?


KommenttiJuho_K - 28.04.2007

Onpas mielenkiintoisen näköinen perho. Komeasti sidottu, värejä käytetty hillitysti ja iskupisteet löytyy. Ottiperhon ainekset!


KommenttiHäiskä - 28.04.2007

Varsin ottavan näköinen perho. Vaikka perhon profiili on ehkä aiempaa aavistuksen korkeampi, tekijän kyllä tunnistaa. :D

Aika vähän tunnen paikallisia perhonsitojia, kun en seurassa edelleenkään ole. Onneksi borsse kuitenkin kävi moikkaamassa messuilla. Kiitokset siitä.


Kommenttiillu p - 28.04.2007

Oranssi välivyö kullan edessä häikäisevä yksityiskohta. Kala löytää varmaan helposti likaisen veden aikaan.


Kommenttiborsse - 28.04.2007

Kyllähän tämän perhon kalastuskausi on tuolla elokuussa, silloin kun ensimmäiset sateet on nostanut vedenkorkeutta ja tehneet vedestä "likaista". Ja tuo vaaleampi siiven väritys laittelisi tätä iltakalastukseen, mutta ei yöhön, silloinhan on jo pimeät yöt ja perhossa pitää olla musta siipi, jota on ryyditetty sinisellä sivulla, mutta voihan tästä tehdä sellaisenkin muunnoksen ja luulen ettei ole huono ollenkaan.
Häiskä: Ehkäpä tuo profiilin korkeus johtuu tuosta yläkaaresta joka tekee siitä hieman korkeamman, mutta kunhan tätä on kesällä uiteltu, niin eiköhän tuo siipi ole painunut "normaali" mittoihin.


Kommentti-jyke- - 28.04.2007

Tämä on hieno, kaikki kohdallaan...

Näin sidotaan lohiperho.


KommenttiMiika_ - 28.04.2007

Taattua laatua!:D ;)


Kommenttiplayer - 28.04.2007

Tämä on oikein mielenkiintoinen ja hienosti sidottu. Houkuttelee kovasti sidontapenkin ääreen, tuota täytyy kokeilla punaisella jatkeella sekä niillä sinisillä sivuilla.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?