Kotimainen professori.
Harvemmin nähty sopivasti muunneltu sidos.Tippet punaruskean peurankarvan sijaan siivessä sopii perhon väreihin hyvin. Alkuperäissidoksessa siivessä harmaasorsan tilalla haapanaa, joka mielestäni parempi. Kivelä käytti perhossa myös todella leveää kultakierrettä rungon etuosalla. Perho näyttää lohta houkuttavalta syötiltä ja mietinkin milloin ja minkälaisiin olosuhteisiin tuota olisi hyvä tarjoilla?
Onpas mielenkiintoisen näköinen perho. Komeasti sidottu, värejä käytetty hillitysti ja iskupisteet löytyy. Ottiperhon ainekset!
Varsin ottavan näköinen perho. Vaikka perhon profiili on ehkä aiempaa aavistuksen korkeampi, tekijän kyllä tunnistaa.
Aika vähän tunnen paikallisia perhonsitojia, kun en seurassa edelleenkään ole. Onneksi borsse kuitenkin kävi moikkaamassa messuilla. Kiitokset siitä.
Oranssi välivyö kullan edessä häikäisevä yksityiskohta. Kala löytää varmaan helposti likaisen veden aikaan.
Kyllähän tämän perhon kalastuskausi on tuolla elokuussa, silloin kun ensimmäiset sateet on nostanut vedenkorkeutta ja tehneet vedestä "likaista". Ja tuo vaaleampi siiven väritys laittelisi tätä iltakalastukseen, mutta ei yöhön, silloinhan on jo pimeät yöt ja perhossa pitää olla musta siipi, jota on ryyditetty sinisellä sivulla, mutta voihan tästä tehdä sellaisenkin muunnoksen ja luulen ettei ole huono ollenkaan.
Häiskä: Ehkäpä tuo profiilin korkeus johtuu tuosta yläkaaresta joka tekee siitä hieman korkeamman, mutta kunhan tätä on kesällä uiteltu, niin eiköhän tuo siipi ole painunut "normaali" mittoihin.
Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?