LodgeMan

Erikoinen on!

KommenttiPentagramm - 16.06.2008

Päätin kokeilla tehdä oikean korpimetson eli 2 tunnetun perhon risteymän lisänä pienet omat höystöt sun muut. Kuten varmasti nimestä huomaa osittain sen että kyseessä on Royal Coachmanin ja Mar Lodgen risteymä. Laittakaahan kommenttia, että onko tästä perhosta mihinkään vai saako tämän löydä suoraan pöyvän kulmaan kiikkumaan.

-Santtu

Kommentit

Kommentti[Titti] - 20.06.2008

Jo vain set korpimettosta menee ;)


Kommenttijopeli - 20.06.2008

Tyylikäs väritys ja sidontajälkikin on mallikasta. Tuo siipi vaan näyttää melko pieneltä tuohon koukkuun. En tosin yhtään tiedä miten vaikuttaa uintiin, lähinnä esteettisestä näkökulmasta tuon otin esille :)


KommenttiPentagramm - 20.06.2008

Juu kiitti poijjat kommenteista! En usko siiven tuovan Joelin mainitsemaa ongelmaa, mutta uitossahan sen näkee sitte paremmi! Jo onhan siellä alla oravaa antamassa lisä uintia! Suoraan sanottuna tämä on kokeilu perhoja, mutta testiin menee. Millä ilmoilla kannattaisi uitella?


KommenttiPentagramm - 21.06.2008

Laittakaan muutkin kommenttia perhosta!


Kommenttimörkö - 21.06.2008

Ensinnäkin tuo Bartleetti ei ole oikein kalakoukku joten kannattaa vaihtaa se johonkin muuhun. Ja sitten perho on sidottu hyvin ja sinulle ominaisella käsialalla. Vaiha se koukku. :) Ei muuta.


KommenttiPentagramm - 23.06.2008

Kommenttia kaivataa!

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?