Ukkonen ja Salama

Kommenttisamooja - 15.10.2008

Suotuperhoa tummempaan keliin. Thunder & Lightning.

Kommentit

KommenttiGlenButerol - 18.10.2008 (Muokattu 18.10, 15:28)

Siinäpä mukavasti irtosiikasista kasattu thunderi. Häkilä on sopivan niukka sekä rungolla ja kurkussa. Viidakkokukko pisteenä iin päällä. Aavistuksen lisäisin siipeen mittaa, mutta hyvän näköinen noinkin. Kelvannee heittoonkin ja kelvannee myös päätuomarille. Oikeastaan tuo siipikin on melko sopivan mittainen.


Kommenttihc_flyfisher - 18.10.2008

Tämä on hyvä, luulen että lohi syö tämän koukkuineen päivineen. Mahtavaa sidontaa sekä sopivassa määrin kätetty materiaaleja, ei siis liikaa. Mielestäni hyvä koukku valinta kalastusperhoon, sekä luulisin että tämä on sopivan kokoinen loppukautta ajatellen.


hIENOA TYÖTÄ!´´HOOCEE´´


Kommenttisamooja - 18.10.2008

Kiitoksia GB;lle ja hc;lle kommenteista. Heinä ja elokuun pyyntiin tämä on tarkoitettu, eli loppu kauteenhan se painottuu. Saas nähä miten Naamisuvannon montunvartija tähän suhtautuu. (Tänä kesänä siellä pyöri semmonen hetekan kokoinen :) .)


KommenttiGlenButerol - 18.10.2008

Jaa oltiinkohan mahdollisesti samoihin aikoihin Naamilla? Olikohan heinäkuun 16-20pvä kun olin ite siellä..=)


Kommenttisamooja - 18.10.2008

Tarkkoja päiviä en muista, mutta oli se elokuun puolella. Mukava kuulla että joku muukin täällä käy siellä soutamassa. Itse lähdin kaverin houkuttelemana kokeilemaan soutamista tänä kesänä ja semmonen kipinähän siihen iski, että siellä ollaan seuraavalla kaudella useita öitä nitkuttamassa airoja :)


Kommenttiplayer - 19.10.2008

Oikein kunnon soutuperho ja sidottu lohelle, eikä minunlaiselle sitomisesta niuhottavalle aloittelijalle. Hyvä lohiperho.

Yhden pienen jutun laittaisin siipeen. Se olisi muutamia violetteja vuohen karvoja.

Britit ja irkut käyttivät aikoinaan Thunderia hetkille ennen sadetta, niitä missä rungolla oranssi häkilä.


Kommenttisamooja - 19.10.2008

Kyllähän Petrin ehdotuksesta vois ottaa vaarin ja tehdä kokeeksi hiukan violettia sisältävä thunderi. Ei kuulosta hullummalta, ei ollenkaan.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?