Pinta bomber

KommenttiV_K - 22.01.2010

Tuo runkohäkilä antaa sievän vivahteen runkoon. Siitä voi tehdä paksun jos haluaa kelluttavuutta, mutta eiköhän tuo peura kannata jo ihan hyvin. ;)

Kommentit

Kommenttiojanperäm - 02.02.2010 (Muokattu 2.2, 08:37)

Kyllähän tuo ihan bomberilta näyttää. Tosin koukkumallin ehkäpä menisin omalta kohdaltani muuttamaan. Juurikin tuollaisella tuli kuolassa paljon heiteltyä, mutta jostain syystä kalat eivät oikein innostuneet. Mutta meininki alkoi ollakin vallan toisen laista, kun vaihtoi häkilän kirkkaan oranssiksi. Suosittelen tuota väriä kyllä lämpimästi.
Ei muuta kuin pinturia siiman päähän ja hirveää takomista. Kyllä se sieltä lopulta nousee :)

edit. Runko on vähän pieni koukkuun nähden eli kelluu luultavasti vähän syvällä. Tämä voi kuitenkin olla ihan hyväkin asia välillä. Itse suosin myös tuollaista niukkaa sikarinmuotoa. Vielä vähän lisää peurankarvaa, niin tulee vielä tiiviimpi paketti. Ja näitähän pitää sitoa ripakopallinen, kun vettyy kalan jälkeen pahasti ja näillähän niitä tapahtumia saa enemmän kuin laki sallii :)


KommenttiV_K - 02.02.2010

Kiitos vinkeistä ja enköhän lisää noita muunnoksia lisää. ;D THX!!!


KommenttiPortos69 - 03.02.2010

Kyllähän tuo on ihan hyvän näköinen perho. Mutta voi sitä vähän parantaakkin. Kuten tuolla jo mainittiin nii lisää peuraa runkoon että tulee tiiviimpi tuosta peurasta ja koukku näyttää aika raskaalta tähän malliin.
Kokeileppas pistää muuten samanlainen malli mutta sidot rungon puolet oranssia ja puolet tuota peuraa. Tulee melko veikeän näköinen ja toimiva sidos siitäkin. Ei muutako iso kasa näitä taskuun ja joelle nii kyllä sielä lohi irtoo. Ja toimii myös kesällä lämpösellä vedellä kirjolle ja taimenelle joskus :)


KommenttiV_K - 03.02.2010

Kiitos kommentista. Näitä muunnoksia vois alkaa sitomaan.


Kommenttiheimo - 06.02.2010

Eikö korjattavat ja paranneltavat perhot pitäs joutua kehitysrasiaan.Parempiakin on laitettu sinne.

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?