Epoksi-Katka 2

Kommenttijpk - 22.01.2010

Epoksi-äyriäisen toinen (parempi?) painos. Hieman tollanen mysis-tyylinen,ainakin Tammerkoskessa luulis kelpaavan ja miksei rannikollakin?

Kommentit

Kommenttimäkimies - 30.01.2010

Toihan on ihan tajuttoman nätti (katkaksi)! Tällasta jälkee on mukava kattoo, ei en löydä tosta virheitä! Eikö tuo koukku ole sellanen uivan nymffin koukku siltä se ainaki näyttää. Hieno perho jatka samaa rataa "jpk" :D


Kommenttijpk - 30.01.2010

Just sellanen,swimming nymph mutta väärinpäin! Kiitos kehuista,kiva jos saa antaa inspiraatiota!! :)


Kommenttifisherman`s friend - 30.01.2010

Jpk, Nyt pistit ihan sanattomaksi! Aina vaan paranee ja paranee. Tästä ei katka paremmaksi voi mennä! ja sitäpaitsi tästä ei löydy mitään virheitä ja varmasti kunnon pommi tää peli. Näitä lisää! ja ps annan tästä 5 tähtee ;)


Kommenttiluonto-eno - 30.01.2010

Pilkkiperhonakin saattaisi olla toimiva.On sinulla veikeitä ratkaisuja ja odotan mielenkiinnolla lisää näitä hienoja perhojasi;)!


Kommenttisoininen - 30.01.2010

Todella kaunis katka on... Näitä kannattaa sitoa useita, koska kireitä on 100% varmasti luvassa!

fisherman`s friend: Ei turhia kommentteja tyyliin hieno perho/huono perho tai kommentteja arvosanasta. Arvosanasta ei siis kannata mainita. ;) eikä tätä kommenttia kannata ottaa mitenkään herne nenään-tyylillä!


Kommenttinimetön - 30.01.2010

On kyllä veikeä otus ja kiitettävän hyvin oot jaksanut värkätä noin pienelle kokulle. Tosi tyylikästä sidontaa.Etenkin toi rintakehä/munapussi on naumu! ;) Meikäläiselle tästä tulee mieleen joku mini kalmari.
Oot tainnut vierailla GlobalFlyFisher.comissa, siellä on paljon saman tyylisiä perhoja. Jos et ole, niin käy ihmeessä pöllöttelemässä ko. sivustoa----> http://globalflyfisher.com/


KommenttiAntti_R - 30.01.2010

Semmonen kutina on että taimen kelpuuttaa!:) Uskomattoman hyvää sidontaa (jälleen!)


Kommenttijpk - 30.01.2010 (Muokattu 30.1, 23:01)

Kiitokset kaikille tasapuolisesti kommenteista! Eno,ei käynyt mielessäkään toi pilkkiperho,mutta toimis varmasti siinäkin mainiosti!! Pitänee koittaa. V-man,kyseisellä sivustolla en olekaan ollut,mutta nytpä menen tutustumaan! Tää on todella pirun pientä väkerrystä,mutta sidoin muutaman hieman isompaankin koukkuun (nro 10 2x) ja siihen oli toki helpompi tehdä,mutta onko se sitten yhtä tehokas,jää nähtäväksi! Dubbauksen ajatus oli just väriskaalan rakennettavuus tälle perholle. Tällä keinoin saa katkastaan vaikka minkä värisen,tää mun nyt koittaa esittää realistisemmin noita "sisuskaluja".... ;)

Kommentoi

Jos sinulla ei ole tunnusta, ole hyvä ja rekisteröidy.

Olethan tutustunut Perhorasian sääntöihin?