kutujoki (Kutujoki)

Keskustelut » Kalapaikat

Viimeisin viesti: jousikoski1 13.4. 2005, 10:48

Uusi aihe Vastaa ketjuun
3 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
sake68 kutujoki (Kutujoki) 7.11. 2004, 11:45 Vastaa tähän viestiin Vastaa
hei..en ole känyt kutujoessa..haluaisin tietää onko hyvä joki,paljon kaloja?..nyt rauhoitus aikaa?!?.

petuomin1 Re: kutujoki (Kutujoki) 3.3. 2005, 19:26 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Tere! Onkos kukaan käynyt Kutujoella tai Muhosjoella sumariaikaan tai ylipäätään keväällä? Onko esim. Pädellä kokemuksia näin keväältä, kun on kuitenkin tuolla kutujoellakin ainakin muutaman kerran käynyt? Ei ole tullut aikaisemmin käytyä kyseisillä joilla ja vaikuttavat kuitenkin sopivan kokoisilta kohteilta ajatellen kevätkalastusta.

Harjustelija Re: kutujoki (Kutujoki) 13.4. 2005, 00:03 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Kutujoki on rauhoitettu talven yli, kalastuskausi on muistaakseni toukokuun lopusta taimenen syysrauhoitukseen. Avajaiset taitaa olla aina toukokuun viimeisenä liikonloppuna.. Itse olen käynyt parina kesänä, suht hyvin tulee harria, myös taimenta ja kirreä. Kirreä saa kait ihan hyvinkin, mut en ole kovin innokas niiden pyytäjä, harrit ja tanet kiinnostaa enempi.

jousikoski1 Re: kutujoki (Kutujoki) 13.4. 2005, 10:48 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Kutujoki on pieni, melkoisen tummavetinen, siinä on lyhyitä aika jyrkkiä koskia (tarkoittaa, että yhdelle koskelle ei monta kalastajaa mahdu, ja jos on jo miehitetty, niin hiippailepa seuraavalle). Itse en ole muutamalla käyntikerrallani päässyt saaliilla juhlimaan, mutta tunnen yhden tyypin, joka on kotoisin siltä seudulta ja kehuu paikkaa kovin, sekä taimenen että harrin osalta. Mutta sillä on kotikenttäetu, tuntee joen erinomaisesti.

3 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe