Könkämäenolle

Keskustelut » Kalapaikat

Viimeisin viesti: villes 5.4. 2006, 18:44

Uusi aihe Vastaa ketjuun
0 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
villes Könkämäenolle 5.4. 2006, 18:44 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Palatakseni aiheeseen taas.

Nyt olisi mahdollisuus lähteä mukaan reissuun käsivarteen Könkämäenolle heinäkuun puolenvälin tienoilla. alunperin mukaan lähtijöitä oli alustavasti minun lisäksi kolme, mutta kaksi ei saanut lomiansa sopimaan aikatauluihin (kirotkaa kiertävät lomäjärjestelmät)!!!

Itse olen kiertänyt useana vuotena Könkämäenon läpikotaisin ja siitä onkin tullut itselleni sellainen jokavuotinen pakkomielle. Monena vuotena olen kerännyt sakin kasaan netin välityksellä ja aina on ollut mukavaa porukkaa reissussa. Kalastuksen ohessa ei tule mitään hirveän pitkiä patikoimisia jos sitä ei halua vaan tarkoituksena olisi nauttia harjuksen ja taimenen kalastuksesta. Toki on mahdollista poiketa sivuhaaroillekin korkeammalle tunturiin kalastelemaan jos siltä tuntuu.

Yksi perse mahtuisi vielä reissuun mukaan. Yhdellä autolla olisi tarkoitus ajella pelipaikoille ja leiriytyä (teltoilla) lähelle kalastuspaikkoja. Ainut vaatimus on että olet täysi-ikäinen ja sen verran tulet toimeen muiden kanssa ettei sinua tarvitse ennen Oulua potkia autosta tienvarteen kuljeksimaan.

Kysele lisää niin yritän vastata parhaani mukaan!

Ville/Vikki-Vaaput

Vikkivaaput@gmail.com

0 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe