Helsingistä Kymijoelle!

Keskustelut » Kalapaikat

Viimeisin viesti: M.Remell 21.5. 2006, 16:15

Uusi aihe Vastaa ketjuun
2 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
M.Remell Helsingistä Kymijoelle! 14.5. 2006, 20:37 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Kovasti kiinnostaisi käydä Kymijoella lohta pyytämässä ja kahden käden vavalla heittämistä oppimassa, hyvässä ja kokeneemmassa seurassa. Ongelmaksi on muodostunut kulkuvälineen puute, ja täten esitän Helsingistä Kymijoella käyville lohenkalastajille pyynnön, jos vaikka joskus pääsisi kyydissä reissuun mukaan. Luonnollisesti olen valmis osallistumaan bensa- ym kuluihin mitä autonkäytöstä yleensä koituu!!!

Mikäli ajatus ei tunnu ihan mahdottomalta, vastaa viestiin rohkeasti, jos vaikka haluat jonkun reissuun mukaan bensakuluja puolittamaan, tai jos kalaporukkaasi vielä mahtuu yksi kaveri.

Yhteydenotot sähköpostilla: bergadler@suomi24.fi

ZintWonder Re: Helsingistä Kymijoelle! 20.5. 2006, 19:19 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Hei
Kyselystäsi ei täysin varmuudella selvinnyt haluatko onkia perholla vai koneongella/puntilla. Arvaan kuitenkin perholla, joten.

Helpoin tapa saada perhokalastuskavereita on liittyä paikalliseen perhokalastus seuraan, vaikkapa Helsingin Perhokalastajat ry.
Pääkaupunkiseudulla on toki muitakin perhoseuroja.
Tarkempia tietoja löytyy netistä.
Uskon että autokyytikin järjestyy samalla.

Lankkari on kyllä ehdottomasti suomen hienoin paikka pyytää tyhjää, joten heittoharjoittelua eivät kalat häiritse.

terveisin Masa

M.Remell Re: Helsingistä Kymijoelle! 21.5. 2006, 16:15 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Kiitos vastauksestasi, Masa! Kahden käden PERHOVAVALLA kalastusta tarkoitan, ehdottomasti. Minua neuvottiin ottamaan yhteyttä johonkin seuraan, ja sen tein jo puolitoista kuukautta sitten... sähköpostivastauksessa sanottiin että jäsenyys asia käsitellään huhti-toukokuun vaihteessa, mutta mitään ei ole toistaiseksi kuulunut. Noh, ehkä minun pitäisi vaan olla maltillisempi, kalakelit kuitenkin paranevat päivä päivältä, ja se luo tiettyjä paineita, että kalalle pitäisi päästä pikkuhiljaa... Vavan kahvoja hypistelty jo niin, että kohta tummuvat...:D Siksi päädyin epätoivon partaalla kirjoittelemaan myös tälle sivustolle.:)

2 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe