Seinäjoen lähistöllä kalapaikkoja??

Keskustelut » Kalapaikat

Viimeisin viesti: /hk 5.12. 2006, 21:18

Uusi aihe Vastaa ketjuun
1 vastaus,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
peltzi Seinäjoen lähistöllä kalapaikkoja?? 5.12. 2006, 01:12 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Nyt on tapahtumassa taas uusi käänne elämässä ja näillä näkymin muuttokin tuonne Seinäjoen suuntaan helmi-maaliskuun vaihteessa.

Kovana perhokalastajana tässä kyselenkin noista kalastuspaikoista.
Kalapaikkoja aivan Seinäjoen lähistöllä ja kaikkia muitakin paikkoja vajaan tunnin ajomatkan päässä?? onko niitä vai pitääkö alkaa miettimään uudelleen tuota määränpäätä.

Noita pienempiä jokia löytyy varmasti ihan kiitettävästikin alle 150 kilometrin päästäkin, mutta onko istarilampia lähettyvillä vai pitääkö tuonne Saloon lähteä sukuloimaan useamminkin jotta pääsisi kunnon lampikalaan.
Itse on tullut perehdyttyä juurikin tuolle lampikalastukselle enemmän kuin joki kalastukseen joten ehkä se olisi se suurin huolenaihe että onko niitä missään tällä seudulla.
Joilla on aina mukava kalastaa, mutta jotenkin on nähnyt enemmän haasteelliseksi juurikin tuon järvikalastuksen.

Seinäjoella muistaakseni toimikin ihan kiitettävä perhokalastusseura joten sitä asiaa ei nyt ainakan ensi hätään tarvitse alkaa miettimään.

Kiitos jo palautteesta.

/hk Re: Seinäjoen lähistöllä kalapaikkoja?? 5.12. 2006, 21:18 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Lähin kunnollinen paikka varmaan Lapuanjoki. Virroille on matkaa n. 90km ja sieltä löytyy Herraskoski, Kotalankosket ja lampikohteista Yläinen-Toriseva. Jurvasta löytyy säläsjärvi, jonne istutetaan reilusti kirjolohta.

1 vastaus,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe