Kokemuksia paikasta (kynäsjoki)

Keskustelut » Kalapaikat

Viimeisin viesti: PerhostajamAvk^ 8.2. 2011, 19:31

Uusi aihe Vastaa ketjuun
2 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
PerhostajamAvk^ Kokemuksia paikasta (kynäsjoki) 3.2. 2011, 17:56 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Joo elikkä olis kiva kuulla kokemuksia paikasta,vaikka millä perholla ja mistä paikkaa on saanut kaloja ja sun muita juttuja.

R3VOLUTION Re: Kokemuksia paikasta (kynäsjoki) 6.2. 2011, 18:59 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Elikkäs ilmeisesti on kyse Pomarkun kynäsjoesta, jeps? Kyseisellä joella on tullut käytyä nyt parin kesän aikana ja myös pitkälle joulun aluksille asti. Joessahan on siis alkuperäistä taimenkantaa, harjusta keskittyneenä ehkä nimenomaan kukonkosken osaan, kirjolohta, haukea etc. Yksi tammukka tuli palautettua viime syksynä takaisin kasvamaan,rasvaevä tallella. alkukaudesta veden pinnan korkeus ja virtaamat voivat olla huomattavankin korkealla eli kahlaaminen joskus toivotonta. Loppukesästä loppuliuilta voi saada jopa harjusta pintureilla. kirjot kuitenkin pääasiallinen saalis,kooltaan 800-2000g. istutetaan kirjoa aika säännöllisesti. Koskiosuuksilta löytyy aika hyvät laavut (jopa yöpymiseen) ja tarjolla polttopuita ja roskikset. Luvan hinta taisi olla 12 euroa/vrk, 6 euroa talvikaudella ( marraskuun 1.päivästä) Juuri milloinkaan ei ole tarvinnut tyhjin käsin lähteä joelta. Ihan kaunis erämaa-tyyppinen jokialue jossa saa kalastaa omassa rauhassa.

PerhostajamAvk^ Re: Kokemuksia paikasta (kynäsjoki) 8.2. 2011, 19:31 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Juu itekki on kyl tuol moneen kertaan käyny kun tässä Pomarkussa asun:P.Ja kyllä noi taimenkannat ja kaikki silleen tiiän.Ite kävin 2010 huhtikuussa kaverin kanssa kaudenavaus reissun tehtyä,ja sillon kyl vesi oli todella korkeella eli perhostuksesta ei hankkinu tul mitään kun ei päässy mihinkään edes oikeen kahlaan.

2 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe