outokumpu

Keskustelut » Kalapaikat

Viimeisin viesti: Mika 5.1. 2003, 13:31

Uusi aihe Vastaa ketjuun
1 vastaus,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
jorge outokumpu 16.12. 2002, 18:00 Vastaa tähän viestiin Vastaa
onko kukaan käynyt outokummun valkealla ja mustalla lammella kalassa
kuulemma aika hyvä paikka ite en oo käyny joten olisi kiva tietää
kannataako mennä siellä on kuulemma taimenta? kiitos jo etu käteen

Mika Re: outokumpu 5.1. 2003, 13:31 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Moi !

Olen käynyt usean vuoden ajan, n.5-10 kertaa/vuosi. Paikka on todella hieno sekä maisemien että palveluiden puolesta. Kalaakin tulee aika hyvin, tosin ainakin omalla kohdalla ovat olleet kirjolohia, vaikka ilmeisesti sinne istutetaan aika paljon muutakin kalaa, mm. siikaa.

Viime kesänä rakentelivat lisää tosi komeita heittolaitureita Ravinkaidan perältä löytyvän riippusillan läheisyyteen. Täällä saa yleensä kalastella kaikessa rauhassa, ja sillan edustalla olevan syvänteen reunassa pyörii ihan hyvin kalaa. Samalla kohtaa rannan tuntumassa on pyörinyt jo useamman vuoden ajan majavia, jotka tulevat välillä parin metrinkin päähän moikkaamaan kalastajia, ja mäjäyttelevät hännällä veden pintaa, niin että lahti kaikuu.

Käy ihmeessä tutustumassa paikkaan, ja kysele rohkeasti muilta paikalla olevilta kalamiehiltä vinkkejä. Siellä päin ihmiset on tunnetusti reiluja ja ystävällisiä, ja varmasti auttavat mielellään :) Majoittumaankin pääsee helposti, sillä alueella on useita todella siistejä kotia ja laavuja, jotka ovat yleensä aina vapaana, jos yöpyminen paikan päällä kiinnostaa.

1 vastaus,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe