Heijostenkoski

Lisää kuva
Heijostenkoski koostuu pääsääntöisesti oikein lupaavan näköisistä koskiosuuksista, koskenniskoista ja suvannoista. Heijostenkoski ei ole kaikkein helpoin koski kahlata, sillä se on paikoittain melko syvä. Vesi on väriltään tyypillistä Saarijärven seudun kuravelli-vettä eli värikkäät streamerit ja pienemmät perhot ovat välttämättömiä. Koski on paikoittain melko leveä, joten kalastus onnistuu ehkä parhaiten pitkäheittoisilla välineillä.

Alueelta voi myös vuokrata pieniä mökkejä mikäli aikoo viipyä koskella pidempään. Alueella on myös grillikatos, jossa voi eväitään popsia ja vaihtaa kuulumisia kalakavereiden kanssa.

Luvan hinnat koskelle ovat seuraavat: 10?/12h (elokuun 1. päivän jälkeen), 20?/vrk ja 100?/viikko. Koskelle voi ostaa myös ryhmälupia, joista tietoa www.kalapaikka.netissä enemmän.

TÄSMENNYS: Kalastuskohteen nimi on oikeastaan Heijostenkosket. Koskien nimet järjestyksessä ovat: Vaaja-, Mylly-, Pitkä- (tai Heijoisten-), Haara- ja Rakinkoski. Heijoistenkosket ovat noin 2,5 km kokonaispituudellaan ja ovat Keski-Suomen pisin yhtenäinen koskikalastuskohde. (Nämä tiedot peräisin kalapaikka.netistä)

Päiväkirja

Tämän paikan päiväkirjassa ei ole vielä merkintöjä.
Lisää uusi merkintä

Tiedot & Sijainti

Keskustelut

Tästä paikasta ei ole vielä keskustelua.
Kirjoita uusi viesti