Kahluuvarusteet

Keskustelut » Perhokalastus ja muu maailma

Viimeisin viesti: Hannu 23.2. 2002, 17:46

Uusi aihe Vastaa ketjuun
2 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
flyman87 Kahluuvarusteet 21.12. 2001, 12:05 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Kaivelin eilen joululahjoja ja löysin Snowbee hengittävät kahluuhousut ja Vision flywater kengät. En löytänyt aluskerrastoa enkä välikerrastoa, joten sanoin äipälle että ostaa alus ja välikerraston mutta hänellä ei ollut enää rahaa. Kysyisin että käykä hengittävien kahluuhousujen alle pitkät puuvilla kalsarit? Ja vielä mitä välikerrastoksi talvikalastukseen?

Tumppi Re: Kahluuvarusteet 22.12. 2001, 20:29 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Moi,

kylmällä säällä / kylmässä vedessä kahlatessa kannattaa käytää urheilukerraston housuja (löytyy kyllä alle 100 mk kun etsii) ja niitten päällä fleece välihousuja, itse investoisin ensin noihin fleecehousuihin, siirtävät hyvin kosteutta ja pitävät lämpimänä!

Hannu Re: Kahluuvarusteet 23.2. 2002, 17:46 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Älä usko kaikkea mitä perhokalastuslehdet yms. muut kirjoittavat. Kesällä ei kahluuhousujen alle kannata pukea mitään kerrastoja yms. muuta alle. Ohuet college- housut tai jotkut muut välttää aivan mainiosti, eikä niissä tarvitse lukea Vision ; ) Tulee muuten helevetin kuuma, vaikka housut olisivat miten "hengittävät" tahansa. Talvella homma on vähän eri juttu...Tavallinen, mutta järjellä ajateltu kerrospukeutuminen auttaa asiaa.

2 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe