haukiperuke?

Keskustelut » Perhokalastus ja muu maailma

Viimeisin viesti: mace 7.9. 2002, 22:41

Uusi aihe Vastaa ketjuun
4 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Premier haukiperuke? 15.7. 2002, 17:20 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Joo.Oon ruvennu nytten kalastelemaan haukia perholla ja oon käyttäny talvallista virveliin tarkotettua peruketta joka tahtoo olla vähän nihkee.eli minkä näköstä peruketta käytätte hauenperhokalastuksessa?
oon kuullu että semmosia siimateräsvaijeri sekotus perukkeita tai jotain semmosia myytäs missä ei oo sitä lukkoo vaan on pelkkää vaijeria.Sopiiko semmonen hauenperhokalastukseen ja mitä maksa?

MNi
[Ylläpito]
Re: haukiperuke? 15.7. 2002, 23:04 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Itselläni on Fortress Predator nimistä punottua perukemateriaalia. Sitä myydään 5 m puolissa eri vahvuisina. Ihan pätevän oloista, vaikkakaan ei toki ole aivan teräsperukkeen veroinen kestävyydessä. Tuo on teräspäällysteinen ja siitä saa leikattua sopivan pätkän. Joku puoli metriä on sopiva kerta-annos, niin jää varaa vaihtaa viehettäkin.

Järkevämpi on tuollaista erillistä materiaalia ostaa, kuin valmiita (kalliita) perukkeita.

--
MNi

Premier Re: haukiperuke? 22.7. 2002, 17:39 Vastaa tähän viestiin Vastaa
joo ostin tuota predatoeia ja ihan hyvin on toiminu.käytättekö työ sitä viehelukkoo siinä ite ainaki käytän koska muuten loppu predatori suhtalaisen nopeesti ku hauet puree perhot riekaleiks.

saqqa Re: haukiperuke? 24.7. 2002, 20:23 Vastaa tähän viestiin Vastaa
minä en ole käyttänyt mitään lukkoa siinä ja hyvin on pelannu... ainut ongelma on noitten siimojen kanssa ollu että menee sykkyrään ku pitemmän aikaa heittelee.

mace Re: haukiperuke? 7.9. 2002, 22:41 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Siis mieluiten käyttäisin haulikkoa jos jänkäkoiria haluan tappaa, mutta mutta. Monilla hyvillä harripaikoilla olen huomannut että niitä monstereita tuppaa käymään jopa pinturiin kiinni joten kokeilin laittaa perukkeen päähän punottua siimaa. Olikohan se fireline tai jotain sellaista. Sitä on ollu miellyttävä käyttää eikä ole koiratkaan purru poikki.

4 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe