merikarvian joki ?

Keskustelut » Perhokalastus ja muu maailma

Viimeisin viesti: Pectus 9.11. 2003, 20:46

Uusi aihe Vastaa ketjuun
2 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
jänkäkoira merikarvian joki ? 4.11. 2003, 20:37 Vastaa tähän viestiin Vastaa
kuullut kovia juttuja.... pitääkö paikkansa?
vieläkö kannattaa tänä vuonna käydä? tai siis kalassa kannattaa käydä aina kun pääsee mutta onko jollain hyviä kokemuksia näin syksystä.
itse harjoitellut vasta 3vuotta mutta tosi koukussa..

epa Re: merikarvian joki ? 6.11. 2003, 17:36 Vastaa tähän viestiin Vastaa
joo, kaveri kävi juuri viikonloppuna kosket läpi, saalistakin tuli, kirre hyvällä syönnillä johtuen lähinnä juuri tehdyistä istutuksista. lohi/meritaimenhavaintoja ei kuitenkaan ollut. kirret ottivat parhaiten lottoihin. perhoista en tiedä kun ei ollut perhomiehieä kuulemma reissussa.

Pectus Re: merikarvian joki ? 9.11. 2003, 20:46 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Kyllä siellä kannatta poiketa näin syksyllä, kalojen ylös ottamisesta sitten voidaan olla montaa eri mieltä, joten siihen en kommentoi.

Nyt tänä viikonloppuna sieltä on tullut siikaa ihan kiitettävästi sellaisia puolestakilosta ylöspäin, kuulapäät ovat olleet aika kovaa valuuttaa siellä. Taimenista ja lohista on kyllä näköhavaintoja mutta saajat ovat jääneet kovin vähälle. Täälläkin hetkellä siellä on monta paikallistettua lohta tai taimenta mutta ne ovat veden kirkkaudesta ja vähyydestä johtuen kovin arkoja. Yksi kalastaja kommentoi viime viikonloppuna kun yritettiin jallittaa yhtä epäiltyä taimenta:

"Olen lähestynyt kalaa ylä, ala, sivu, viisto suunnasta ja aina kun olen päässyt heitto etäisyydelle niin kala ottanut "jalat alle". Seuraavaksi aion vuokrata lentokoneen ja hypätä päälle." eli Sitkeitä ovat.

Itselleni pieni pettymys ollut noin äkkiseltään myös harrien puuttuminen "näköpiiristä" ja kontakteista.

Sen verran tarvii sanoa, mitä myöhäisemmäksi mennään sitä hankalammaksi kalastus tulee niin perho kuin uistinkalastajille ja sitten ne taidot aletaan punnita myös Vaatetuksen puolelta.

2 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe