Perhokalastus+Hurrikaani=

Keskustelut » Perhokalastus ja muu maailma

Viimeisin viesti: ollifl 28.9. 2004, 03:03

Uusi aihe Vastaa ketjuun
3 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
ollifl Perhokalastus+Hurrikaani= 25.9. 2004, 15:47 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Pilattu viikonloppu, toisaalta on hyvaa aikaa sitoa muutama perho (jos talo ei lenna pois). Edelllisesta hurrikaanista on 3 viikkoa ja ollaan juuri saatu elama vanhoille raiteille, kalastus alkoi olla hyva ja toita riitti (mulla on rakennusfirma), myrsky on taalla noin 6 tunnin kuluttua ja jos olette nahneet kuvia edellisen myrskyn jaljilta, tama tulee olemaan pahempi, niin ne ei kerro koko tarinaa, CNN nayttaa jopa USA ssakin vain niita kuvia mitka paikallis asemat niille luovuttaa, ne on hienoja mutta ei kerro mita oikeasti on tapahtumassa, sahkoa ei vielakaan ole jokapaikassa, kattoja ei ole korjattu jne. ulkona liikkumis-kielto alkaa taas klo 18.00 (sotilas juntta). Yksi hyva puoli tastakin asiasta kuitenkin loytyy, jos on oikein kova optimisti ja katsoo pitkalle tulevaisuuteen.... kalastus on todella hyvaa myrskyn jalkeen, ja hurrikaanin jalkeen se on viela parempaa, riutat puhdistuu vesi uusiutuu ja kalat, no ne loytaa ruokaa helpommin ja liikku enemman, ja toivottavasti tuulikin tyyntyy, ainakin pikkusen, on meinaan turhaa heittaa perhoa jos on 130 mailin vasta tuuli.

Floridan Terveisin

Olli

jannep Re: Perhokalastus+Hurrikaani= 26.9. 2004, 02:02 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Tässä on vähäsen joutunut itsekin pohtimaan, että mitähän tekisi häämatkan kanssa. Näyttää nuo karibialla pyörivät myrskyt tosiaan tekevän melko hurjaa jälkeä lähellä tulevaa lomakohdettamme, puhumattakaan siellä Floridassa sitten. Tarkemmin sanottuna olemme lähdössä lomalle Dominikaaniseen tasavaltaan 8.11.04. Ainakin matkan järjestäjät vielä toistaiseksi ovat vakuutelleet, ettei syytä panikkiin ole ja että myrskyt ja säiden vaihtelut ovat jo tasaantuneet tuohon ajankohtaan mennessä. Tänne Savon muallekin välittyneet kuvat sieltä Floridasta, dominikaanisesta tasavallasta ja etenkin Haitilta ovat olleet varsin ikävää katsottavaa, vaikka eihän kuvista tosiaan ihan todellista kuvaa tuhoista saa. Toivomme kovasti, että pääsemme matkallem ja eihän sitä ikinä tiedä, vaikka siellä tulisi käytyä kalassa. Siihen asti perhostellaan kuitenkin täällä kotona! Olkaahan varovaisia ja toivotaan, että tuulet tyyntyy sen verran, että pääsee heittämään perhoa myös siellä.

Karvaturri Re: Perhokalastus+Hurrikaani= 26.9. 2004, 22:30 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Miten on, miten kävi, kun siellä Floridassa taas riehui se hirmumyrsky? Ei kai vielä ole kaikkia evakuoitu?

ollifl Re: Perhokalastus+Hurrikaani= 28.9. 2004, 03:03 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Moikka,

Sahko, puhelin ja internetti tuli takaisin 19.30 paikallista aikaa ja meilla ei ainakaan kovin paljon vahinkoa sattunut, (Frances piti siita huolen) en edes ollut ottanut vaneereja pois ikkunoitten paalta ja nyt ne saa siella kylla ollakin Marraskuuhun asti, silloin loppuu hurrikaani ajat.
Haitilla ja Dominikaanisessa asiat on viela talla hetkella aika huonosti, mutta ei se tasta enaa kylla voi menna kuin parempaan suuntaan etta hyvaa matkaa ja onneks olkoon.

3 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe