Australia & Uusi-seelanti?

Keskustelut » Perhokalastus ja muu maailma

Viimeisin viesti: TK76 15.8. 2005, 23:15

Uusi aihe Vastaa ketjuun
1 vastaus,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
travelleri Australia & Uusi-seelanti? 15.8. 2005, 15:32 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Olen lähdössä syyskuussa Ausseihin ja Uuteen-seelantiin ja ajattelin ottaa kalavehkeet mukaan. jos joku tietäisi sikäläisistä säädöksistä, rajoituksista, lupa-asioista ja kalapaikoista (makeanveden), Olisin kiitollinen jos saisin vinkkejä ennen reissua. On tullut myös mieleen saako Ausseihin ylipäätään viedä omia kalavehkeitä.
Olen myös kuullut, että Uudessa-seelannissa on joku vanha suomalais pariskunta, jolla on farmi joen rannassa ja he tarjoavat majoitus ja kalastus palveluita travellereille ja kalamiehille. Kelään tarkenpaa tietoa?

TK76 Re: Australia & Uusi-seelanti? 15.8. 2005, 23:08 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Käsittääkseni elaimiä,siemeniä tai mitään orgaanista mikä voisi järkyttää Uuden Seelannin alkuperäistä ekosysteemiä, ei sinne saa kuskata.Tosin monet kuljettavat kaikenlaista kuollutta merenelävää taskussaan.Totta on, että ovat varsinin NZ:ssa todella tarkkoja ettei mikään vaihdu yli rajan. Tuskin kalastus vehkeistä mitään ongelmia syntyy.Esim pohjois nz:ssa on hyviä ja helppokulkuisia kalapaikkoja.Lähes kaikki paikat on CR paikkoja. Noin puolen kilon hanakoita taimenia löytyy paljon.
Jos tarpoonit kiinostaa niin niitä saa leivällä, varsinkin turisti mestojen tarpooneja, syömään "kädestä".
Voithan tietenkin TXtata tai soittaa jos haluat. Vaimolla on pitkä (24kk)kokemus Uudesta Seelannista, ja mulla perho tietoutta


[Muokattu 15.8.2005, 23:15]
1 vastaus,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe