Kalastus 08-messut Helsingin Messukeskuksessa 29.2.-2.3.2008

Keskustelut » Perhokalastus ja muu maailma

Viimeisin viesti: player 13.12. 2007, 21:58

Uusi aihe Vastaa ketjuun
1 vastaus,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Kalastus 08 Kalastus 08-messut Helsingin Messukeskuksessa 29.2.-2.3.2008 13.12. 2007, 13:08 Vastaa tähän viestiin Vastaa
HELSINGISSÄ Helsingin Messukeskuksessa järjestetään 29.2-2.3.2008 pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan ensimmäinen laadukas pelkästään kalastukseen keskittynyt messutapahtuma. Tapahtuma kerää Helsingin Messukeskukseen kalastusharrastuksen tuotteet ja palvelut sekä kalastusmatkakohteet eri puolilta Suomea.

KALASTUS 08-messut järjestetään samanaikaisesti Fillari-, Kunto-, Retki- ja Swingi 08 -messujen kanssa.

Lisätietoja tapahtumista löytyy osoitteesta www.kalastusmessut.fi ja www.retkimessut.fi

Kysymys kuuluukin mitä tuoteuutuuksia ja ohjelmaa haluaisitte nähdä tapahtumassa?

player Re: Kalastus 08-messut Helsingin Messukeskuksessa 29.2.-2.3.2008 13.12. 2007, 21:58 Vastaa tähän viestiin Vastaa
> Kysymys kuuluukin mitä tuoteuutuuksia ja ohjelmaa haluaisitte nähdä
> tapahtumassa?

No niin, kuulinkin tästä syksyllä jo eräässä yhteydessä, sinänsä mielenkiintoinen tilaisuus, kun en aina Tampereellekaan ole päässyt.

Lohiperhojen sitojana tietysti on aina mielenkiintoista nähdä muiden sitojien tekemistä, mutta sattuuko osumaan juuri sillä hetkellä eturiviin onkin toinen toinen asia. Nämä sidonta-esitykset kannattaisi laittaa myös "nauhalle" ja pyörimään kunnon scriinille sekä paikkaan josta sen todella näkee. Sidonta esityksille oma paikkansa hallissa. Nimekäs sitoja houkuttelee kyllä katsojia, mutta toisaalta esityksien toinen puoli on kertoa ettei kalastavan perhon sitomiseen tarvitse olla huippusitoja. Eli, monipuolisuutta siinäkin, eri tasoisien sitojien näytöksiä sekä erilaisia perhojen sitomista esille.

Tähän liittyen ensikertalaisille voisi antaa tilaisuuden sitoa perho/perhoja

Materiaaleissa klassikko tarvikkeet kiinnostaa, josko vaikka nyt olisi tilaisuus hankkia kunnollisia tarvikkeita vähän laajemmasta valikoimasta, ehkäpä jopa messuhinnalla.

Messut on paras tilaisuus päästä selaamaan kirjallisuutta, monelle voi siellä syntyä päätös joko hankintaan heti tai myöhemmin. Näitä kirjoja on tälläkin foorumilla kyselty, todella hyvälle lohiperhojen sidontakirjalle olisi kyllä tarvetta.

Väline-asia on joillekin tärkeä, tilaisuus saada kokeilla vaikkapa huippuvapaa suhteessa edulliseen vaihtoehtoon on tärkeä, joten testiheitoille pitäisi saada mahdollisuus. Messut olisi oiva paikka houkutella lisää väkeä harrastuksen piiriin, joten nyt olisi tilaisuus opastaa ja antaa mahdollisuus ensikertalaisille perhovavan käytöstä. Joten, hyville heitto-opettajille on käyttöä. Siinä olisi haastetta vaikkapa seuroille.

Esille laittajille ja yrityksille, tuo sidontaan sekä heitto-opetukseen liittyvät asiat olisi ehkä yhteistyön paikka. Siinä ei varsinaista kilpailua ole, vaan se on tilaisuus hankkia uusia harrastajia, luoda kysyntää sekä luoda uusia asiakkaskontakteja.

Siinä alkuun, pistäkääs perhorasialaiset laittaen lisää kommenttia jotta saavat kunnon messut pystyyn, kun nyt kerran on tilaisuus.

1 vastaus,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe