Gaulalle ja Orklalle kalaan

Keskustelut » Perhokalastus ja muu maailma

Viimeisin viesti: Miki Äikäs 27.4. 2005, 20:56

Uusi aihe Vastaa ketjuun
2 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
matkaaja Gaulalle ja Orklalle kalaan 27.4. 2005, 12:45 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Tiedustelisin siellä käynneiltä lupien hinnoista, luvista yleensä ja majoituksesta? Saako vain viikkolupia vai myös vrk? Paras ajankohta?

-jv- Re: Gaulalle ja Orklalle kalaan 27.4. 2005, 13:04 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Katoppa tuommoiset sivut. Järjestää matkoja ainakin Gaulaan.
http://www.fishmaster-finland.com/

Miki Äikäs Re: Gaulalle ja Orklalle kalaan 27.4. 2005, 20:56 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Moi
Paikalliset JFF;t eli kalastus ja metsästys-seurat myyvät viikkokortteja ja jotkin leirintä-alueet myös.Päiväkortteja saa myös lunastaa leirintä-alueilta ja esim.Vormstad-Camping Orklalla myy OJFF:n päivälupia.OJFF(Orklan kalastus-ja metsästys-seura)hallinnoi muutaman mukavan ja helpon poolin.Sama systeemi toimii myös Gaulalla.Hinnat vaihtelevat Orklan n.170 Nrk/vrk ja Gaulan hieman kalliimpiin lupiin,niiden pyöriessä n.200 Nrk/vrk ja siitä ylöspäin.Desinfiointi on pakollinen ja todistus desinfioinnista on luvan saannin edellytys.
Kalastus kausi alkaa 1.6 ja on kiihkeimmillään juhannuksesta eteenpäin.Isot tulee ensin kauden alussa ja pienemmät tovin myöhemmin.
Hyviä linkkejä webissä on www.orklaguide.com , www.orklaguiden.no , ja Gaulalle www.gaula.no ja www.geocities.com/gaulano Tämä viimeinen on Singsåsin eli ylä-Gaulan alueen sivustoja.Myös edellä mainittu Rauhan Jounin sivut antavat viitteitä privaattien hinnoista yms.
Myös Gaulalta saa Natur-centeristä tietoa kun lahettää mailia tai soittaa.Suosittelisin kuitenkin lupien etukäteen varaamista.

Miki Äikäs

2 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe