lohivapojen hintoja?

Keskustelut » Perhokalastus ja muu maailma

Viimeisin viesti: hepocatti 16.8. 2008, 20:08

Uusi aihe Vastaa ketjuun
3 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
pupa-92 lohivapojen hintoja? 20.7. 2008, 16:36 Vastaa tähän viestiin Vastaa
joo elikkä paljonko pitäisi laittaa rahaa kiinni jos haluisi ostaa hyvän mutta halvan lohivavan,tarkotan nyt settiä eli vapa ja kela + siima?

aku- Re: lohivapojen hintoja? 13.8. 2008, 21:44 Vastaa tähän viestiin Vastaa
isä osti mulle eräkontiosta, tenolta, muutama vuosi sitte vangenin setin ja on ollu pirun hyvä setti.. vapa+kela+siima+pohjasiima tais olla jonku 300 pintaan..ton verran ku malttaa laittaa niin sillä kalastelee vuosia, jos ei särje vapaa..

nakittaja Re: lohivapojen hintoja? 14.8. 2008, 12:45 Vastaa tähän viestiin Vastaa
tuo vangenin vapa oli joku vuosi sitten muistaakseni erä tai m&k lehden vapatestissä. pärjäsi mainiosti ja sousiteltiinkin lähinnä hyvän hinta-laatusuhteensä vuoksi. Tuosta kelasta sen verran että itselläni on vastaava kuin tuo vangen phantom la joka setin mukana tulee mutta vain pfluegerin logolla. kela on hyvä mutta varmasti ei sieltä parhaimmasta päästä ja omaa kelaani en ole viellä oikein kunnon kalan kanssa päässyt testaamaakaan. kaikenkaikkiaan voisin kyllä suositella vaikka vavasta ei muuta tietoa olekkaan kuin luettua.

hepocatti Re: lohivapojen hintoja? 16.8. 2008, 20:08 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Itselläkään tuosta vavasta ole heittokokemusta mutta luettua kyllä. Sattui olemaan tuossa hollilla tuo PK-lehti missä oli testissä 13' #9-10 Vangen Phantom 607. Testissä todettua: Miinuksena ohuehko yläkahva.
Plussaa: Hämmästyttävä voima tässä hintaluokassa. Tunnokkuus. G.Loomis Forcelite/ Sage TCR - henkinen vapa. Hintalaatusuhde yllätys.

Siinä lyhyesti referoituna testi. Lehti on tosin 5/2005 mutta tietääkseni vapa ei ole muuttunut sen jälkeen... Eli vois olettaa päteväksi kamppeeksi...

3 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe