Oulun seutu: Moderni nymfikalastuskurssi 2018

Keskustelut » Perhokalastus ja muu maailma

Viimeisin viesti: Kuvio 9.5. 2018, 13:00

Uusi aihe Vastaa ketjuun
0 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Kuvio Oulun seutu: Moderni nymfikalastuskurssi 2018 9.5. 2018, 13:00 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Moderni nymfikalastuskurssi 2018

Kurssi järjestetään keskiviikkona 13.6.2018. klo: 18.00 - 21.00 Tyrnävällä. Kokoontuminen ABC Tupoksen parkkipaikalla klo: 17.30. Kurssi sisältää opastettua kalastusta läpi iltapäivän.

Kurssin tavoite:

Kurssilla tutustutaan koskeen virranluvun näkökulmasta, sekä perehdytään koskella toimiviin perhoihin, tekniikoihin ja välineisiin. Kurssilla käydään läpi erikoistekniikoita, kuten larvastusta, pintaperhokalastusta ja ranskalaistekniikkaa. Kyseiset tekniikat on tarkoitettu perhokalastusta enemmän harrastaneille

Oppaat:

Oppaina toimivat erittäin kokeneet oululaiset perhokalastajat, ensi syksynä Suomea Italian MM-kisoissa edustava Heikki Kurtti ja hallitsevan SM-kultajoukkueen jäsen Janne Heikkinen.

Varusteet:

Osallistujien toivotaan tuovan kurssille omat kahluu- ja kalastusvälineet, mutta niiden puuttuessa lainavälineetkin järjestyvät. Aurinko- tai silmälaseja ja lipallista päähinettä on suositeltavaa käyttää turvallisuuden takia.

Muuta:

Kurssilaisten taitotaso ja mielenkiinnon kohteet huomioidaan kurssin ohjelmassa, joten ilmoittautumisen yhteydessä voi esittää omia toiveita sisältöön tarpeen tullen.

Kurssille mahtuu 8 henkilöä ja kurssimaksu on 100 euroa. Kurssi maksetaan sähköpostiin lähetettävällä laskulla. Hinta sisältää kalastusluvan ja opastuksen. Kurssille osallistuvien tulee suorittaa itsenäisesti valtion kalastuksenhoitomaksu.

Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaa nopeasti omasi!

Ilmoittautumiset:

https://goo.gl/forms/xP4SynbTLGbcq3Gi2

Lisätietoja:

Janne Heikkinen
040-5554263
janne@janneheikkinen.fi

Heikki Kurtti
040-7360156
kurttihe@gmail.com

0 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe