MA Minivolfram

Keskustelut » Perhokalastus ja muu maailma

Viimeisin viesti: keke999 16.6. 2002, 17:28

Uusi aihe Vastaa ketjuun
3 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
flyman87 MA Minivolfram 30.5. 2002, 17:51 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Kertokaahan hieman kalastus tekniikka ko. Leechille. Hyviä värejä taimenelle keskikesällä suht kirkkaaseen mutta ruskeaan veteen.
PS. Kalastelen perhovavalla ja sillä lentää noi Minivolframit mainiosti, joten vastaukset sen mukaan eli ei uistin kalastus tekniikoita kiitos!

rillu Re: MA Minivolfram 11.6. 2002, 13:28 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Tainionvirralla esim. on toiminut musta leetsi. Se toimii monissa muissakin paikossa. Kalastus ei paljoa eroa streamer kalastuksesta, kannattaa käyttää yleensä painoa hieman. Voi sitä koittaa heittää ylävirtaankin ja antaa uida vapaasti. Istukas kaloille ja joskus luonnonkaloillekin käy usein myös ärsyttävät värit kuten punainen, oranssi, keltainen ja raikean vihreä. Mitä kaloja yrität narrata?

flyman87 Re: MA Minivolfram 11.6. 2002, 14:28 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Kirjolohta!

keke999 Re: MA Minivolfram 16.6. 2002, 17:28 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Vantaanjoen kirjolohet napsivat innoissaan mustia ja fluorisoivan punaisia leechejä. Itse olen kalastellut niillä ja käyttänyt useinmiten kokoja 8 ja 10, jotka ovat toimineet todella hyvin...

Tekniikkana kannattaa käyttää vapaata uittamista, kuten ylä-virtaan heittämistä ja siima tulisi pitää kireällä jotta tärpit tuntee ja vasta iskun saisi tehtyä ajoissa. Monesti näkee kuinka monet heittävät ylävirtaan ja pitävät siimaa löysällä ja monille on käynyt se etteivät he edes itse huomaa kun tärppi tapahtuu!!!

Painoja tulisi käyttää suhkot rutkasti jotta leechin saisi uitettua pohjan tuntumassa.

3 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe