mimmonen on hyvä eka perhosetti? onko tämä mistään kotosin...?

Keskustelut » Perhokalastus ja muu maailma

Viimeisin viesti: Jore 6.1. 2003, 22:37

Uusi aihe Vastaa ketjuun
5 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
air_boy mimmonen on hyvä eka perhosetti? onko tämä mistään kotosin...? 26.8. 2002, 19:12 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Terve!

Olen aloittelia perholla tai siis kokemusta on vieheestä ja olen vähän kyllästynyt siihen ja tänään kun näin vkk:oolla (vanhankaupungin koskella )
kun kaveri heitteli perholla rupesi tekemään mullekkin mieli saada perho siksi kysyisin että onko toi hyvä ekaksi perhoksi (setiksi) tomonen kun Loop Adventure se maksaa 167€ ja vaikutta kai hyvältä kun siinä tulee kaikki valmiina mukana antakaa siis kommentteja tosta loopista onko hyvä?

Loop Re: mimmonen on hyvä eka perhosetti? onko tämä mistään kotosin...? 6.9. 2002, 19:35 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Loop adventure setti on varmasti hyvä valinta ensimmäisiksi perhovälineiksi, mutta kalasteleehan niillä toki myös kokemuksen kartuttua. Toinen hyvän hinta/laatusuhteen omaava perhosetti voisi olla esim. Loop black line vapa (n. 600-700mk), ja siihen vaikkapa Loop graphite kela (n. 350mk). Itselläni on tämä yhdistelmä ja olen ollut tyytyväinen. Toki hyviä settejä löytyy myös muilta valmistajilta, joten kannattaa ottaa yhteyttä asiantuntevaan kalastusvälinemyyjään. Ensimmäine vapa voisi olla AFTM luokitukseltaan esim. 5-6, jolla pärjää varsin pitkälle Suomalaisilla taimen/harjus/kirjolohikoskilla.

mace Re: mimmonen on hyvä eka perhosetti? onko tämä mistään kotosin...? 7.9. 2002, 23:03 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Juu hyvä setti se on, myös visionin 3zone setti on hyvä eikä tarvitse olla edes aloittelija. Kannattaa muistaa että, varsinkin alussa, siiman ominaisuudet on tärkeämpiä kuin mikä se vapa ja kela on. Seteissä tulee yleensä joku perus WF-siima joiden liukkaus on vähän niin ja näin, niiden muistikin on pitempi kuin eläimellä joten ne on tuhannen mutkalla kohta... Tätä ajatusta huomioiden siihen setin hintaan saat todennäköisesti lisätä vielä siiman ja ehkä perukkeen hinnan ja silloin voisi olla paikallaan ostaa kamat erikseen. Tuo Loopin Blakc line tai visionin 3zone on hyviä vapoja. Kelan tärkein ominaisuus, ainakin alle 8 luokissa, on säilyttää siimaa. Halvin ja yllättävän hyvä kela oli se visionin 3zone. Itseasiassa ajattelin laittaa omaan bluelineen sen 6-9 3zonen. Se on muuten mun ykkösvapa.

Kaali Re: mimmonen on hyvä eka perhosetti? onko tämä mistään kotosin...? 2.11. 2002, 15:56 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Millanen on sinun kakkos setti jos ykkönen on tuo 3zone?

sakke Loop on... 14.12. 2002, 17:48 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Loop on kokenut perhokalastus valmistaja. Olen itse ostanut saman setin ja olen tyytyväinen siihen, mutta joudut itse sitomaan tai ostamaan perhoja. Tiedätkö mistä setin saa ostettua.

Jore Re: Loop on... 6.1. 2003, 22:37 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Kiinnostaisi, että minkälaisia kokemuksia porukalla on Loopin 5-6 luokan pakettina myytävästä setistä?

5 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe