kalastusreissu ensi kesänä

Keskustelut » Perhokalastus ja muu maailma

Viimeisin viesti: mace 7.9. 2002, 23:25

Uusi aihe Vastaa ketjuun
2 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Kala-Kalle kalastusreissu ensi kesänä 5.9. 2002, 19:08 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Hei!

Olen aikeissa järjestää veljeni kanssa isällemme ensi kesäksi kalareissun jonnekin kunnon joelle. Normaalisti kalastelemme Puruvedellä harjusta ym. kalaa sekä uistellen että perhovälinein. Isämme on aikanaan opettanut meidät pojat kalastuksen pariin ja nyt alkaa olla viimeiset mahdollisuudet järjestää hänelle joku mukava kalareissu. Valitettavasti isämme ei enää jaksa vaellella erämäissä, joten kalastuskohteessa täytyisi majoitus- ja kalastuspaikka olla mahdollisimman lähekkäin, mikä ymmärrettävästi rajaa monta hyvää kalapaikkaa pois. Tietäisikö joku hyvän kohteen pohjoisen harrijoilta, jossa melko varmasti kalastuselämysiltä ei voisi välttyä? Olisin todella kiitollinen, jos saisin joitain vinkkejä matkamme onnistumiseksi. Ajankohta tulee olemaan ensi kesä, todennäköisesti kesä- tai heinäkuussa n. 5 vrk.

t. Kala-Kalle


Jos et halua jakaa tietojasi kaikille, minulle voi kirjoitella vaikkapa osoitteeseen: kala-kalle@luukku.com


MNi
[Ylläpito]
Re: kalastusreissu ensi kesänä 5.9. 2002, 21:02 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Menkää käsivarteen vaikka Könkämäenolle, jossa varmasti hyvänä päivänä saa elämyksiä harreista. Hyvin saavutettavissa autolla.

Ja kannattaa Ruotsin paikkoja myös katsella, niistä olen paljon hyvää kuullut.

--
MNi

mace Re: kalastusreissu ensi kesänä 7.9. 2002, 23:25 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Ottakaa huomioon myös tuo länsinaapuri. Tänä vuonna totesimme Kalixjoen aivan hel.. tosi hienoksi paikaksi. Saaliina harria ja lohta. Hartsojen keskikoko n.40cm. Isoin lohi jäi 4.5kg:oon mutta näinpä jonkun saavan kunnolla isonkin. Autolla pääsee mökin pihaan ja kyllä sieltä sen kolmekymmentä metriä rantaan jaksaa kävellä. Paremmin tietoa löydät tuolta ==>
http://www.kalixriver.se/fi-index2.html

2 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe