Ensimmäinen lohiperho

Keskustelut » Perhonsidonta

Viimeisin viesti: player 28.2. 2007, 23:51

Uusi aihe Vastaa ketjuun
4 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Peltopython Ensimmäinen lohiperho 23.2. 2007, 20:50 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Minä aloitin perhonsidontani Red Tagilla, mutta millä perholla olisi hyvä aloittaa lohiperhojen sidonta?

borsse Re: Ensimmäinen lohiperho 23.2. 2007, 21:21 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Esimerkiksi perhorasian etusivulla olevalla Green Butilla. Siinä oppii perusasioita, kuten helan teko, perän teko, rungoksi voit vaikka valita mustan silkin. Pään oikea lopetus näkyy ko. perhossa. siipi on hyvä opettelu siiveksi, se ei ole liian monimutkainen. Kannattaa heti alussa keskittyä sellaisiin asioihin, kun perhon aloituskohta ja rungon lopetuskohta, ota vaikka ko perho kohteeksi ja tutki kuvaa samalla kun teet omaa, niin se helpottaa. Monesti on huomannut, kun on katsellut tuota kehitysrasiaa, että valitaan liian vaikeita sidoksia alkuun, kyllä nekin sieltä tulevat kun perusasiat oppii. Huomaat että aika nopeastikin, kunhan vaan jaksaa sitoa.

borsse Re: Ensimmäinen lohiperho 23.2. 2007, 21:25 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Ja vielä piti sanoman, että rohkeasti sitten vaan näytille tuonne kehitysrasian puolelle, niin kyllä sieltä neuvoja satelee sitojilta.

Peltopython Re: Ensimmäinen lohiperho 24.2. 2007, 21:10 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Green Butt... pidetäänpä mielessä. Kiitoksia, borsse! =)


player Re: Ensimmäinen lohiperho 28.2. 2007, 23:51 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Oikein oivallisen valinnan borsse laittoi. Jos reseptin mukaista materiaalia ei löydy, korvaa se jollain joka muistuttaa materiaalia. Tällöin kannattaa laittaa maininta (muunnos) nimen perään. Ihan hyvä ja asiallinen tieto on kaivaa mahdollinen alkuperäinen reseptin tekijän nimikin esiin.

Elikä mikä tahansa jonka siipi rakentuu yhdestä materiaalista, jonka runko ei vaadi kikkailuja. Kaikkea voi alkaa muuttelemaan ja kokeilemaan kun tekniikat tulee tutuksi sekä mittasuhteet alkaa olemaan halussa.

Niin kuin borsse mainitsi, kehitysrasiassa mikäli suinkin ehditään tulee parannusehdotuksia. Hyvä muistaa että silloin arvioidaan perhoa eikä sen sitojaa. Voit kyllä jättää ylläpidon pohdittavaksikin kummalle puolelle perho tulee esille.

4 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe