Mikä perhopenkiksi???

Keskustelut » Perhonsidonta

Viimeisin viesti: saku 12.1. 2007, 17:01

Uusi aihe Vastaa ketjuun
12 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Lazzi Mikä perhopenkiksi??? 1.1. 2007, 16:45 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Olen katsellut Rialinnasta Snowbeen Fly matea ja Perhopojilta pp vise penkkiä. Plussat ja miinukset. Fly mate on halvempi mutta onko tarpeeksi hyvä. Vai suositteletteko jotain muita. Rotaatio sen pitäis olla. Olen sitonut puoli toista vuotta jollain halvalla leuat alkaa pettää (vipulukkoinen, joten kiitos jo nyt alkuun kaikista vastauksista.

Lazzi Re: Mikä perhopenkiksi??? 1.1. 2007, 16:56 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Ja tuosta fly matesta mikä se metalli keppi siitä putkesta lähteehttp://www.rialinna.fi/index.jsp?pid=77&productid=659

Häiskä Re: Mikä perhopenkiksi??? 1.1. 2007, 20:14 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Tuosta Fly-Matesta voin sanoa, että ainut huono puoli joka on tullut vastaan, on aavistuksen pitämätön varren kiinnitys pöydänkiinnikkeeseen.
Tosin, jos tilaat sen tuolla jalustalla, voi olla että sekin huono puoli katoaa.

Eli ainakin tähän asti penkki on toiminut erinomaisesti, ja hinta-laatu -suhteeltaan se on varmasti soppeli penkki.

Niin, ja käsittääkseni tuo metallitappisi on sidontalanganpidike. Tai jotain sinne päin, itse en ole koskaan käyttänyt... :)

[Muokattu 1.1.2007, 20:15]
saku Re: Mikä perhopenkiksi??? 2.1. 2007, 00:23 Vastaa tähän viestiin Vastaa
itse 3kk sitonu halpispenkillä ja nyt riittää. kunnon penkkiä tilalle. taitaa olla tuo Griffin Montana Mongoose Vise semmonen penkki minkä ostan. onko kokemuksia, tai löytyykö parempaa penkkiä tuolla hinnalla, about 200? ?

Lazzi Re: Mikä perhopenkiksi??? 2.1. 2007, 10:51 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Kiitos vastauksista.niistä pitäisi olla apua ja saku katsos tuolta mistpoolista sidontapenkit osiosta niitä on siellä useampia siinä 200 egen pintaa.

saku Re: Mikä perhopenkiksi??? 2.1. 2007, 16:22 Vastaa tähän viestiin Vastaa
jeespoks, nyt on toi griffinin lippulaiva tilattu. saa ollakki kuukauden sitte makarooni linjalla, senverran kallis penkki oli, mutta toivottavasti myös pelittää. (paremmin varmasti ku tää mun 10e vipulukkonen) kun penkki on perillä ni laitan vähän omia mielipiteitä penkistä.

jopeli Re: Mikä perhopenkiksi??? 2.1. 2007, 20:09 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Itse tilasin PP - visen, ei ole vielä kuitenkaan tullut :( . Siinä on kuitenkin 5 - vuoden takuu kaikkia osia koskien ja leukoihin menee sekä isot, että pienet, kuten varmaan tiedätkin. Takuu loi uskottavuutta minuun, sillä eihän minulla mitään hävittävää ole.

Lazzi Re: Mikä perhopenkiksi??? 2.1. 2007, 21:33 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Jooo pitäis kai ittekki kattoo sitä. ku vanhas ei enää pienet pysy kii(#14). Meinaa sitä pp-visee. jopeli kerroks onko hyvä penkki ku tulee niin tilaan sitte itteleni.;)Pitääkö sinne rekisteröityä että pystyy tilaan, en millään jaksais.:D

[Muokattu 2.1.2007, 21:37]
saku Re: Mikä perhopenkiksi??? 3.1. 2007, 07:21 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Minä vastaan. Ei tarvitse rekisteröityä, ei tuu mieleen yhtään suomalaista perhotarvike nettikauppaa mihin pitäis. Ei muutaku tilausta vaan ja penkki savuamaan. huomenna tulee meikäläiselle griffini ja toi "mustasurma", "väkäleuka", "intian ihme" saa luvan väistyä. hih

moj Re: Mikä perhopenkiksi??? 3.1. 2007, 12:13 Vastaa tähän viestiin Vastaa
saku kirjoitti:
> taitaa olla tuo Griffin Montana Mongoose Vise semmonen
> penkki minkä ostan. onko kokemuksia, tai löytyykö parempaa penkkiä
> tuolla hinnalla, about 200? ?

Ilmoititkin jo tilanneesi tuon Moongoosen. Onneksi olkoon. Toivottavasti tulet olemaan yhtä tyytyväinen penkkiin kuin mitä itse olen ollut. Reilun vuoden päivät penkki on ollut käytössäni ja kertaakaan ei ole mennyt hermo penkin takia. Ei midge-kokoisia eikä isoja streamereita sitoessa.

Ainoa juttu minkä kehotan tsekkaamaan, on se taitettu metalliliuska joka on kiinni penkissä ja johon materiaalijousi kiinnittyy: omassa penkissä tämä metalliliuska oli suht teräväreunainen ja katkoi langat pari kertaa. Irrotin materiaalijousen, pyöristin timanttiviilalla liuskan reunat ja laitoin materiaalijousen paikkalleen. Ei katkeile langatkaan enää...

Lazzi Re: Mikä perhopenkiksi??? 3.1. 2007, 15:35 Vastaa tähän viestiin Vastaa
saku kirjoitti
Ei tarvitse rekisteröityä, ei tuu mieleen yhtään
> suomalaista perhotarvike nettikauppaa mihin pitäis. Ei muutaku
> tilausta vaan ja penkki savuamaan.
>
Joo kiitos tosta oli apua! Hyvä vaan että pääsit instian ihmeestäs.:p

tmantyla Re: Mikä perhopenkiksi??? 4.1. 2007, 08:35 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Omat kokemukset Griffin Montana Mongoose Visesta.

Penkissä on niin monta kiristys ja säätöruuvia jotka lähinnä tuppavat olemaan vain tiellä. Vipulukon vipu on liiaan pitkä ja jos penkkiä kallistaa itsestä pois päin tahtoo lanka tai rullapihti kolista vipulukon varteen. Varsi jossa leuat ovat kiinni on jostain kumman syystä tehty älyttömän paksuksi ja ainakin minulla on hakaluuksia saada kädelle hyvää asentoa kun kiinnittää pieniin perhoihin pyrstöä. Pöytäjalustan pinta on kuin santapaperia ja ei siten sovellu työalustaksi. Tapana on ollut muokata lyijy lattamaiseksi vetämällä se saksien reunalla putajalustaa vasten. Nyt homma ei onnistu kun jalustan pinta ei ole sileä. Pöytää vasten sitä ei viitsi tehdä tai tulee emännältä huutia. Positiivisia asoita ovat leukojen toiminta, kokut pysyy hyvin kiinni ja vipulukko systeemi toimii hyvin. Penkki pyörii hyvin ja säädetty pyörimiskitka tuntuu pysyvän hyvin niin että kitkaa ei tarvitse vähän väliä säädellä. Huono penkki ei ole laisinkaan mutta nuo muutama kohta pudottaa penkin omassa vertailusta aivan huippukastista.

saku Re: Mikä perhopenkiksi??? 12.1. 2007, 17:01 Vastaa tähän viestiin Vastaa
nyt viikonverran sitonu montanalla ja vaikuttaa erittäin hyvältä kunhan riisuu kaikki ylimääräset härpäkkeet pois haitolta. rotaatio on kohallaan ja leuat pitää koukut tosihyvin kiinni. penkin varren saa lyhennettyä pätkällä joten penkki on nyt juuri sopivalla korkeudella eikä tarvitse käyttää tuota pöydänreunakiinnitystä. säätöjä tuntuu olevan ihan sopivasti että penkin saa sopivaan asentoon, ja on nopea käännellä. kaikinpuolin tuntuu hyvältä ostokselta enkä kyllä enää palais takaisin vipulukkoseen.

12 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe