Taimen kaksihaarat

Keskustelut » Perhonsidonta

Viimeisin viesti: Sorsa 6.7. 2010, 12:28

Uusi aihe Vastaa ketjuun
3 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
hauen koukkaaja Taimen kaksihaarat 2.7. 2010, 20:57 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Elikkäs kyselisin mitkä ovat hyviä kaksihaaraiseen koukkuun tehtyjä sidoksia taimenelle ja harjukselle. Ostin koon #10-kaksihaaroja (partridge double limerick) ja niihin pitäisi saada joitain perusvarmoja sidoksia. Kertokaa perhon nimi ja jos mahdollista myös resepti.
Kiitos!

Sorsa Re: Taimen kaksihaarat 4.7. 2010, 22:45 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Terve!
Tässä olis aenakin kaenuussa erityesesti harrille toeminut sidos juurikin 10# kokosessa kakshaakka koukussa, ja on kelvannu myös taemenelle joesta kaekki on taennut olla istareita. Reseptikin on hyvin yksinkertaenenpeökkä oravaa ja jotaen dubbingia.
Koukku kakshaara 10# on hyvä koko
Pyrstö: keltaenen orava
runko: keltaenen
siipi: keltaenen orava, sidotaan kimpuissa rungolle kääntö tyylillä ja karvoja levittämällä
kaulus fl.oranssi silkkki tae duppaus
päällys siipi: oranssi orava
Lähes kaekissa kuvan perhoessa kylläkin on krinkle sarvet tein ukille lisää perhoja ja parantelin reseptiä. Ilman on aenahin enne toeminut.
Uettamisesta sen verran että ite olen saanut harreja myös pohjan ylä puolelta mutta parhaemmillaan perho on ollut syvällä uetettuna.
Tulipahan selitettyä mutta toevottavasti saat kuvasta paremmin selvää ja apua sidontaasi. Ja perho tosiaan toemii ja on melko yksin kertaenen.

hauen koukkaaja Re: Taimen kaksihaarat 5.7. 2010, 12:18 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Kiitos Sorsa :) Hyvät ohjeet ja kuvat laitoit. Tuommoisia perhoja pitänee tehdä myös erivärisinä kun ostin pari päivää sitten oravanhäntä lajitelman.

Sorsa Re: Taimen kaksihaarat 6.7. 2010, 12:28 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Ei muuta kuen kokoelemaan eri värejä. Meillä on toeminut tuo kelta oranssi niin hyvin että ei ole tullu mueta juuri koekiltua. Paetsi näeden runkojen värit vaehtelvat jonkun verran nyt. Hyvä vaan jos oli apua sidontaan

3 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe