vision?

Keskustelut » Kalastusvälineet

Viimeisin viesti: Kalle 11.11. 2002, 17:33

Uusi aihe Vastaa ketjuun
3 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
jorge vision? 9.11. 2002, 17:08 Vastaa tähän viestiin Vastaa
kannattaisiko minun ostaa visionin vapaa #5 9 atma mitä ootte mieltä

kalle Re: vision? 9.11. 2002, 19:00 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Lainaus tuolta toisesta viestistä:
Kiertäkää Visionit kaukaa, hinta KESTÄVYYS suhde on ihan peestä. Itselläni on pari hdg:tä, 3-zone ja joku 6huiska, ja kyllä on ollut takuut tarpeeseen. Ennätys pari vapaa, per reissu. Sen sijaan Scott, Shakespeare, joku hurrivapa 7-8 #, ABU ja Daiva ovat palvelleet uskollisesti satoja reissuja. Ainoastaan Daivaan tuli särö kivikossa, mutta on kestänyt silti. Visionit pölyttyy hyllyssä ja lähes aina kädessä on Shakespeare tai ABU, jopa Scotti ei pärjää. Paras on Shakespeare 4-5# matkavapa. Vahinko, että OPM on ottanut niin paljon takapakkia halvoissa vavoissa. Entä kyseisen virman kelat? Hinta laatu ei kohtaa, kuin kaikkein kalleimmissa lohikeloissa ja pikkukeloissa laadulla ei niin ole väliä, mutta ei ne saisi maltaita maksaa laatuun nähden. Kaipaan OPM:ältä Shakespeare ja 3M.

Siinähän joku oli sanonut sanansa ja olen samaa mieltä, mutta nykyään ei ole saatavilla halpaa/hyvää vapaa, mutta ehkä joku LOOP ??
Osta kaverin mainitsema Shakespeare tai ABU, jos saat jostain käytettynä tai uutena. Scotteja saa nyt sika halvalla, mutta on aika tanakka (voimakas) yleensä. Ja lopuksi, tietenkin eniten ratkaisee miten ja missä kalastat, kuinka usein. Perhonsidontaan Visionit soveltuvat hyvin ;)

Päde-Veikko Re: vision? 11.11. 2002, 11:41 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Luokat 5-6 pituuksissa 8-9 jalkaa ovat oivia yleisvapoja monenlaiseen perho-ongintaan. Vision tarjoaa hinnaltaan kohtuullisia vapoja
ja ei varmasti ole se huonoin. Kaikilla valmistajilla on huonoja kappaleita ja ratkaisevaa tänä päivänä on tuotemerkkiin saatava palvelu. Esimerkiksi Loopin vapojen kanssa monet ovat purreet kielensä poikki, kun takuuvapa ei ole saapunutkaan ajoissa ja onkikausi on mennyt munilleen.
Kullakin on oma arvionsa tuotteista, mutta pari aloittelevaa kaveriani ostivat Visionin vavat ja ovat päässeet hyvin alkuun.

Kalle Re: vision? 11.11. 2002, 17:33 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Joo Visionilla on kyllä tosi hyvä huolto, täydet 10+. Korjaavat jopa odottaessa, jos pyörit Kellokoskella. Kelan varaosat tuli päivässä postissa.
MUTTA miksi huototarvetta esiintyy...
On kyllä ollut muillakin valmistajilla...

3 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe