Aloittelijan vermeet Kymijoelle.

Keskustelut » Kalastusvälineet

Viimeisin viesti: Pectus 3.4. 2003, 10:50

Uusi aihe Vastaa ketjuun
1 vastaus,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Aloittelija Aloittelijan vermeet Kymijoelle. 13.3. 2003, 21:02 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Ajattelin aloittaa harrastuksen 2-käden vehkeillä.
Onko kokemuksia Visionin Extreme911 kelasta ja Visionin 3Zone VS41510 15' vavasta. Voisiko tämä setti olla aloittelijalle sopiva? Tämän setin hinta/laatusuhde? Mitä suosittelette?
Kertokaa myös pääkaupunkiseudun perhokalastuskerhoista ja niiden toiminnasta.
Kiitokset jo etupeltoon vastauksista.

Pectus Re: Aloittelijan vermeet Kymijoelle. 3.4. 2003, 10:50 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Itselläni oli tuo vapa käytössä + okuman integrityn kanssa(kelaan hivenen pettynyt joudun vaihtamaan mutta nyt toimii oikein). Itsekin aloittelijan tykästyin kyllä vapaan, kaiken kaikkiaan sen ominaisuuksilta. Totutteluu kyllä kuluu aikaa, koska itsellänikin suurin vapa, jota sitä aiemmin käyttänyt 8-luokka. Kuitenkin vapa oli mukava kokemattomammankin käyttää, maltti on valttia, ja heitot oli mukava suorittaa. Ainoa suurempana ongelmana on se, että tottumattomalla hartia seutu on alkuun kovilla. Toinen ongelma on noin iso luokan niin käyttöä ei ole kovin suuresti mutta kokemäenjoella ne tulee käyttöön mutta tosiasia on myös se, että tulen hankkimaan 8-9 tai 9-10 vavan 14 tai 15 jalkaisen vielä kun sattuu sellainen sopeva kohdalle.
Vavasta ainakin nyt luodun käsitykseni mukaan hinta/laatu suhde oli hyvä, sen silti tietää, että hintaa lisää valinta mahdollisuudet lisääntyy ja laatu paranee. Itse maksoin vavasta ja kelasta sekä pohjasiimasta 330€.

1 vastaus,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe