vapa

Keskustelut » Kalastusvälineet

Viimeisin viesti: Patrik Kuusinen 4.12. 2003, 09:01

Uusi aihe Vastaa ketjuun
3 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
J.Zulu vapa 3.12. 2003, 18:06 Vastaa tähän viestiin Vastaa
ehdottakaa mikä ois hyvä vapa pintaperhoilla,pupilla ja larvoilla kalastukseen. hinta sais olla kokeintaan 180 epsuu. kertokaa myös,että mistä kyseisen vavan voi ostaa. olkaa ystävällisiä ja vastatkaa sillä se tulis niinku itelle joululahjaks;) ja kertokaa myös mitä vapaa EI kannata ostaa.

-Mika- Re: vapa 3.12. 2003, 19:25 Vastaa tähän viestiin Vastaa
J.Zulu kirjoitti:
> ehdottakaa mikä ois hyvä vapa pintaperhoilla,pupilla ja larvoilla
> kalastukseen. hinta sais olla kokeintaan 180 epsuu. kertokaa
> myös,että mistä kyseisen vavan voi ostaa. olkaa ystävällisiä ja
> vastatkaa sillä se tulis niinku itelle joululahjaks;)

Visionin 3Zonen pitäisi saada reilusti tuolla hinnalla. 150 euroa joskus ollut hinta. Saa lähes kaikista perhokalastuskaupoista.

Ja Loopilla on myös jotain halvempia vapoja, en nyt muista mikä väri oli halvin, oliko ollut Black?

Rialinnassa on edullisesti Snowbeen PRESTIGE II vapaa: http://www.rialinna.fi/sivut/tuoteet/perhovavat.html jota on hyväksi sanottu. 140 euroa.

Nelos tai Vitosluokkainen vapa on varmaan hyvä sun kalastukseen. Ja jos maltat odottaa niin joulun jälkeen saa varmaan halvemmalla.

J.Zulu vapa 3.12. 2003, 20:07 Vastaa tähän viestiin Vastaa
no mutta kiitos!

Patrik Kuusinen Re: vapa 4.12. 2003, 09:01 Vastaa tähän viestiin Vastaa
J.Zulu kirjoitti:
> ehdottakaa mikä ois hyvä vapa pintaperhoilla,pupilla ja larvoilla
> kalastukseen. hinta sais olla kokeintaan 180 epsuu. kertokaa
> myös,että mistä kyseisen vavan voi ostaa. olkaa ystävällisiä ja
> vastatkaa sillä se tulis niinku itelle joululahjaks;)
>


Topfly myy vielä tarjouksena Loopin vapoja.

ks. sivu:
http://www.topfly.fi/cgi-bin/topfly.storefront/3fced5a705cf2abe2730c0a80715 06b0/Catalog/1213

Etsit vapaa larvastukseen, pupastukseen ja pintureilla heittoon. Larvastukseen vavan heitto-ominaisuudet eivät ole ihan niin tärkeitä, mutta pituudesta on iloa. Pinturikalastuksessa jotkut tykkää nopeista vavoista, jolloin perhon saa paremmin valeheitoilla kuivaksi. Itse taas en. Siis tykkää.

Tuolta topflyyn luettelosta poimin muutaman, joka saattaisi tulla kysymykseen sinun kohdalla - vaikka hintahaarukka lievästi ylittyykin.

Kaikki ovat keltaista linjaa, eli vapa erottuu massasta. Ilmeisesti vanhemmalla kelakiinnikkeellä, joka ei ihan kaikista keloista muuten tykkää.
- LYL 388-3 tai LYL 488-3: molemmissa tarjoushinta 182€. Edellinen heittää #4 ja jälkimmäinen #5 WFfää kiltisti. Sopiva siima, esim. Loopin oma Distance. Ovat sellaisi hyviä keskinopeita, joissa silti voimareserviä löytyy. Pituus siis vavoilla 8,8 jalkaa. Painotus pinturi- ja pupakalastuksessa. Siis painotus - ei siis ehdoton raja.
- LYL 493-3 heittää #5 WFfää. Aivan aavistuksen verran hitaampi kuin lyhyempi kaimansa. Nyt pituus 9,3 jalkaa. Parempi larvastuksessa, jossa optimi olisi mielestäni vielä se 0,4 jalkaa pidempi. Edelleen kiva heittä myös pinturia ja pupaa. Hinta 189€

Topflyy toimittanee vavan postitse tai matkahuollon rahtina (josta jälkimmäinen on muuten halvempi). Vapaan kannattaa kysyä Loopin maksullista lisätakuuta (5 vuotta / kaiken kattava). Keltainen taitaa olla muuten kestävin näistä Loopin vavoista. Itselläni on kaksi enkä ole kuullut konsanaan kenenkään vapaansa heittämällä rikkonut.

3 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe