Visionin 3zone...

Keskustelut » Kalastusvälineet

Viimeisin viesti: krisse 5.2. 2004, 12:38

Uusi aihe Vastaa ketjuun
23 vastausta,   2 sivua:   [ « 1  2  ] Aseta vahti Lisää vahti
mikkko Re: Visionin 3zone... 30.1. 2004, 18:17 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Heh, aika jännään suuntaan menee keskustelu. Aivan kuin vavan hinnalla ja merkillä olisi merkitystä siihen kuinka kova ukko on kalastamaan. Itselläni ei 3zone vavoista ole vielä kokemusta, mutta meinasin sellaisen 8-luokkaisen SW-mallin ostaa haukikepiksi. Kuten joku jo tuolla ylempänä selvitti, niin minäkin mieluummin ostan halvemman (~160), takuuvarmasti ukolle kuin ukolle riittävän vavan, ja käytän ylijäävät rahat muihin kalastustarvikkeisiin ja koskilupiin.



Elvis Re: Visionin 3zone... 3.2. 2004, 17:29 Vastaa tähän viestiin Vastaa
No jatketaan aiheesta:
Hyvä vapa on tietysti oiva keino esitellä omia kykyjään esim. nuotiolla tai parkkipaikalla. Samalla voi tietysti kertoa paljonko se maksoi, jos toinen ei älyä kysyä...

Jos haluaa kuluttaa rahaa ja saada sille jotain vastinetta, kannattaa ainakin alkuvaiheessa sijoittaa ne kunnon siimaan. Tai useisiin ja eri tyyppisiin.

Siimat ovat pääosin hinta/laatu suhteeltaan tasaväkisiä, joten siihen voi suoltaa hieman enemmänkin pahemmin pettymättä.

Siimoista onkin jo ollut puhetta muualla...

Tuuppari Re: Visionin 3zone... 5.2. 2004, 10:46 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Elvis kirjoitti:

> Ei noista halpiksista saa puhua!

Ja tiedätkö miksi?Siksi että siinä tämä "merkkisokea" joka on ostanut xkertaa kalliimmalla välineet kuin viisaampi joka laittaa rahat parempaan sijoitukseen kuin markkinoitten kalliimpaan välineistöön ja ei tee sillä enempää kuin halvemman välineen ostaja.Heitä suunnattomasti harmittaa kun kukaan ei tule joella ihastelemaan heidän vehkeitään ja kyselemään et "oho,noi on varmaan maksasnut maltaita" ja kyseisten välineitten ostaja ei pääse sanomaan rinta kaarella kuin toripululla et "juu xxxx juurooo nää makso,muttta tyytyväinen olen ollut". Sama kaveri katselee kun toisaalla hemmo jolla on "halvat paskat" käytössä kiskoo simona kalaa ylös(Ei ole tarkoitus loukata Simo nimisiä).Se pistää kaverin miettimään että voiko noin olla että 150e välineet kalastaa 10x paremmin ku 1000e välineet :P

No se siitä.Parempi perho vedessä kuin kuin ilmassa.

krisse Re: Visionin 3zone... 5.2. 2004, 12:38 Vastaa tähän viestiin Vastaa
En usko että välineillä on suurta merkitystä kalastustaitoihin nähden. Sen kyllä tiedän että tietyillä vapamerkeillä on malleja joiden kestoikä on harmillisen lyhyt. Jos vain jaksaa paneutua asiaan lukemalla muutamien perhokalastusfoorumien kirjoituksia, selviää monenmonta pientä seikkaa miksi toiset suosivat merkkiä X ja toiset Y:tä. Itselläni ei ole koskaan ollut huippukalliita vapoja eikä myöskään keloja, mielestäni valintani on osunut nappiin. Jos ns. kalliimpien vapojen hinta hirvittää uutena, miksei voisi odotella sopivaa tyrkkyä ja ostaa käytettynä?

Tärkeämpänä sitävastoin pidän heittosiiman valintaa. Vai mitä sanotte siimasta joka puolalta ulostullessa muistuttaa hämmästyttävän paljon vieteriä? Pahimmassa tapauksessa toimiikin kuin vieteri :D Ei vaan, siimojen hintaerot eivät ole niin päätähuimaavia että näkisin järkeväksi säästökohteeksi.

23 vastausta,   2 sivua:   [ « 1  2  ] Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe