Vapaa hankkimassa

Keskustelut » Kalastusvälineet

Viimeisin viesti: Pawe87 9.6. 2005, 12:43

Uusi aihe Vastaa ketjuun
3 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Dustin Vapaa hankkimassa 8.6. 2005, 18:35 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Nyt ois aika (ja rahaa;)) siirtää Loopin adventure varavavaks ja hankkia uus!! Hinta max 300€ ja luokka 4, 5 tai 6! Eli kertokaapa hyviä vaihtoehtoja!

Kiitoksia jo etukäteen!:)

Norther Re: Vapaa hankkimassa 8.6. 2005, 19:44 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Hiukan ehkä yli 300? saisi Redington wayfarer 9 jalkaisen 5 luokan vavan.
Kerran olen ko. vapaa kokeillut eikä ollut mitään moittimista. Myös Erä lehdessä (7/2003) kyseinen vapa voitti vertailun.

[Muokattu 8.6.2005, 19:45]
PatilZ Re: Vapaa hankkimassa 9.6. 2005, 10:12 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Norther kirjoitti:
> Hiukan ehkä yli 300? saisi Redington wayfarer 9 jalkaisen 5 luokan
> vavan.
> Kerran olen ko. vapaa kokeillut eikä ollut mitään moittimista. Myös
> Erä lehdessä (7/2003) kyseinen vapa voitti vertailun.

Norther lähti heti matkavapalinjalle; good point. Ainakin mulla kaksiosaiset vavat ovat jääneet jo pitkään käyttämättömiksi kuljetusongelmien vuoksi. Nelipätkäiset on hyviä, kolmipätkäiset välttäviä ja viisipätkäiset erinomaisia. Sitä pienemmäksi meneviä paketteja en ole kokeillut.

Mulla on toi viisipätkäinen #5 testivoittaja. Ostin sen Stenzeliltä ja kotiinkuljetettuna hinta jäi karvan auki 150€. Taitavat olla viisipätkäiset jo myyty. Seitsemänosaisisa oli vielä 9.6.2005 aamulla #6 vapaa tarjolla. ( http://www.stenzel-flyfishing.com ). Vapana vaikuttaa tämä viisipätkäinen melko kokotoimiselta olematta nyt hirveän hidas. Kiva. "Ikitakuusta" plussaa.

Orviksen TLS on ollut (mid fleks) namu. Huomaa toi toinen viestiketju tästä teemasta. Voipi olla ettei ihan tohon budjettiin nelipätkäistä vapaa saa tinkastua, mutta ainakin kaksiosaisen saa. Tarjoukset kannattaa kuitenkin pyytää useammasta liikkeestä. Voi olla, että yllättyy iloisesti. Takuu 25v.

Vähän nopeammassa vavassa (siis kirjoitan vain niistä, joista mulla itsellä on kunnon kokemusta) on Scottin A2-sarja ollut hyvä. Perhokulmassa nelipätkäisten ovh. on karvan yli 300, mutta kun pyytää tarjousta sieltä ja muutamasta muusta paikasta, on mahdollista saada siimankin vielä ostettua samaan budjettiin. Omat kokemukset tosin rajoittuvat vain #3 vapaan. Ikitakuu!

Sitten muista käytetyt! Jos tää on nelipätkäinen mid fleksi (tai ei kai se tip flexkään ole sinänsä mahdoton juttu, mulle ei vaan sovi) niin tartu tilaisuuteen: http://www.perhokalastajat.net/keskustelu/viewtopic.php?t=4132 HUOM! ei siis mun mainos eli minneen tää myy.

Ja muut jatkaa tästä.



Pawe87 Re: Vapaa hankkimassa 9.6. 2005, 12:43 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Suosittelisin Visionin Extremeä. Hyvä vapa heittää = toimii lyhyissä ja pitkissä heitoissa. Jos kysyy vapaa oikeasta paikasta, voi saada vavan jopa reilusti allen 200euron.

3 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe