välineet rullailuun

Keskustelut » Kalastusvälineet

Viimeisin viesti: Harri_83 28.5. 2004, 17:23

Uusi aihe Vastaa ketjuun
1 vastaus,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
monni välineet rullailuun 28.5. 2004, 16:43 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Olen huomannut, että heitoistani noin 95% on rullausheittoja, johtuen kalastuspaikoista, sekä lyijyn ja useamman perhon samanaikaisesta käytöstä. Yliolanheitossa siimat menee usein sekaisin, kun tavaraa perukkeessa on paljon...
Käytän nykyisin WF-siimoja ja puolitoimisia vapoja 6 ja 8 luokissa. Heittopituudet kyllä tyydyttävät ainakin itseäni, mutta kohta on joka tapauksessa uusien välineiden osto ajankohtaista ja ajattelin ostaa hyvät välineet nimenomaan rullausheittoja silmälläpitäen. Joten kysynkin minkälainen yhdistelmä sopii parhaiten rullailuun. Olen itse ajatellut DT-siimaa ja melko kokotoimista vapaa. Neuvokaa ihmeessä, jos joltain parempaa tietoa löytyy!!!

Harri_83 Re: välineet rullailuun 28.5. 2004, 17:23 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Tosta siimasta sen verta,että kannattaa ostaa Visonin Presentation siima, se on TT- siima, eli kolmoiskartio siima vaikka siinä paketissa kuulemma lukee wf. Pääsin kokeilemaan kyseistä siimaa ja oli todella mielyttävä rullata/alaheitolla laittaa ja pidemmmätkin heitot onnistuivat mallikkaasti. Itse ostan nyt aivan lähitulevaisuudessa kyseisen siiman! Toinen vastaava siima taitaa olla Lee Wulfin tt-siima, taitaa vaan olla jonkinverran kalliimpi!

1 vastaus,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe