Vision Attack

Keskustelut » Kalastusvälineet

Viimeisin viesti: Jorkki 8.7. 2004, 17:47

Uusi aihe Vastaa ketjuun
4 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
J.Zulu Vision Attack 15.6. 2004, 13:57 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Niin, onko toi Attack hyvä siima? ajattelin ostaa perus siimaksi. Kertokaa hyviä ja huonoja hyviä puolia, onko hintansa värtti?

kettukala Re: Vision Attack 17.6. 2004, 07:23 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Näytti olevan hong kongissa tarjouksessa 17.50€ joitaikin luokkia vielä jäljellä!

K K Re: Vision Attack 8.7. 2004, 13:20 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Itse ostin hajonneen Rio Windcutterin tilalle, Riosta meni vuodessa pinta rikki ja parissa vuodessa niin huonoon kuntoon että piti ostaa uus.
Kun ei ole kokemuksia Visionin siimoista niin ajattelin ostaa halvan jos ne on yhtä lyhytikäisiä kuin tuo Rio, niin ei harmita niin paljon.

No siima oli niin kiva kalastaa että ostin myös toiseen settiin Attackin. Ei vielä kestosta ole kokemuksia mutta muuten erittäin hyvä siima.
Hintansa väärttiys selviää kahden vuoden kuluttua, jos siima maksaa kaks kymppiä niin eiköhän se parissa vuodessa itsensä maksa.

Mulla on luokat 5 ja 7 tuota Attackia ja esim luokassa 5 jossa oli se Windcutter niin sitä on helpompi rullata ja luistaa paremmin renkaissa.
Tosin kun mulla hajos se Windcutter niin siinähän saatto se ydin vettyä niin se oli siksi ikävämpi rullattava.
Seiskan vavan kanssa se toimii niin kivasti että oikein hampaita naurattaa... Rullaus, ampuminen jne. hyvin toimii. Tietenkin Rullatessa ja etenkin korjatessa siimaa vedessä tulee raja vastaan jos ampumapään jälkeen juoksuosaa ulkona, mutta näinhän on aina WF:llä

Voin kertoa kahden vuoden kuluttua uudestaan mielipiteeni :)
jos muistan

PS. Rion puolustajat, en hauku teidän kalliita siimojanne. Itsellä se vain sattui hajoamaan liian äkkiä, muut omistamani siimat 3M, Airflo, Cortland, ovat kestäneet ihan erilailla samassa kaapissa.

osmo Re: Vision Attack 8.7. 2004, 14:18 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Minulla on Rion Windcutterista vastaavanlaisia masentavia kokemuksia. Huono pinnoite uutenakin ja huononee kokoajan tasaista tahtia. Itsekin siirryin halvempiin siimoihin, sillä ne toimivat myös todella hyvin ja uusiminen ei maksa kuin parin kaljokorin verran (eli aivan liikaa).

Jorkki Re: Vision Attack 8.7. 2004, 17:47 Vastaa tähän viestiin Vastaa
J.Zulu kirjoitti:
> Niin, onko toi Attack hyvä siima? ajattelin ostaa perus siimaksi.
> Kertokaa hyviä ja huonoja hyviä puolia, onko hintansa värtti?


Mulla on kyseinen siima #7. itse olen pitäny siimasta, lentää nimittäin aika näpäkästi. Ampumalla saa kyllä pituuttaa heittohin.

Kävin viime sunnuntaina karviossa, niin tais 6:lla äijällä olla sama siima, että ei huono voi olla kun noin moni luottaa siihen. ja plussaa hinnasta!!!

4 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe