Adventure vastaan 3 Zone

Keskustelut » Kalastusvälineet

Viimeisin viesti: Tatuu 23.6. 2005, 10:32

Uusi aihe Vastaa ketjuun
6 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
chris1 Adventure vastaan 3 Zone 22.6. 2005, 19:41 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Uuden vavan ostaminen on edessä ja kyseessä tulee olemaan budjettiluokan vapa luokkaa 7-8. Uskoakseni olen saanut ehdokkaat rajatuksi Loopin Adventureen ja Visionin 3 Zoneen. Kumpi on järkevä investointi, ottaen huomioon että saan nuo lähes samaan hintaan.

Norther Re: Adventure vastaan 3 Zone 22.6. 2005, 19:46 Vastaa tähän viestiin Vastaa
3zone...

Flyman90 Re: Adventure vastaan 3 Zone 22.6. 2005, 21:35 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Norther kirjoitti:
> 3zone...

3 zone totta kai.! se loopin kela on pikkusen heikonlainen ku kavereil on nii väittävät paskaksi..

chris1 Re: Adventure vastaan 3 Zone 22.6. 2005, 21:36 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Pelkkä vapa siis hankinnassa...

Tatuu Re: Adventure vastaan 3 Zone 22.6. 2005, 22:43 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Mahtuuko 3Zone SW budjettiisi? Se on ihan pätevä haukivapana, eiköhän joellakin mene. Ainakin se vanha 8.8 on melkoinen tykki, joka toimii parhaiten raskailla amppareilla.

PatilZ Re: Adventure vastaan 3 Zone 23.6. 2005, 10:13 Vastaa tähän viestiin Vastaa
chris1 kirjoitti:
> Pelkkä vapa siis hankinnassa...


Moro chris1!

Muistaakseni olit pääkaupunkiseudulta kotoisin, joten vapavalintaan vinkiksi Tikkurilan Honk Kong-tavaratalon Vision tarjoukset. Jos en ihan väärin muista, niin kolmosalueen vavat on siellä hintaluokassa 80 eurosta ylöspäin.

Noin raskasta 3Zonea en ole koskaan kokeillut vaan omat kokemukset jäävät #5 vapaan, joka mulla oli jonkun aikaa pari vuotta sitten. Adventurea taas en ole kokeillut kertaakaan. Uskaltaisin veikata 3Zonen jälleenmyyntiarvoa paremmaksi Adventureen verrattuna.

Mutta asiaan. #5 luokassa 3Zone on huolella viimeistelty ja asiallisilla komponenteilla kasattu. Aihion toiminta nopean ja keskitoimisen väliltä ollen selvästi lähempänä keskitoimista. Nopeuspuolessa sama juttu; on selvästi hitaampi kuin esim. BlueLine. Vavassa lievää tunnottomuutta, joka muistaakseni voisi johtua siitä, että vapa jää hieman stopin jälkeen elämään. Sellainen äärimmäinen täsmällisyys puuttuu. Toisaalta tämän hintaluokan vavalta ei välttämättä kaikkea voi vaatia. Vapa on oikein luokiteltu eli jos päädyt #8 luokkaan niin se syö #8 siimaa. Saltterimalleista en myöskään tiedä mitään. Putki on hyvä: lokeroitu ilman pussia. Näppärä ja nopea pakata & purkaa.

Tatuu Re: Adventure vastaan 3 Zone 23.6. 2005, 10:32 Vastaa tähän viestiin Vastaa
> Mutta asiaan. #5 luokassa 3Zone on huolella viimeistelty ja
> asiallisilla komponenteilla kasattu.

Hmm...Ainakin nämä uudemmat (halvat) Vissut ovat kasattu ihan päin *piip*. Lakkauset valuneet, sidokset vinossa...Nuo eivät käytännössä haittaa mitään, mutta se häiritsee, että kahva murenee yliherkästi. Varsinkin noissa SW-malleissa on ollut onkelmia. Tutulla hajosi kahva lähes kokonaan ja takuusta tuli uusi, kaverilla kahva täynnä koloja, kun täyteaineet ovat lähteneet matkoihinsa ja itselläni kahvaa on paranneltu epoksi+korkkipuru-sekoitusella useasti = ruma kahva. Kalliimmissa työn jälki on ihan hyvää. Itselläni oli myös vanhan mallin 3Zone, joka oli paljon siistimmin rakennettu kuin uudemmat.

>Putki on hyvä: lokeroitu ilman pussia. Näppärä
> ja nopea pakata & purkaa.

Pikkuvavvoissa toimii, mutta SW ja DH putket ovat ahtaita. Varsinkin tuon DH kanssa saa taistella, että sen saa putkeen. Yhdestä putkesta myös väliseinät hajonneet.

6 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe