Wayfarerin liitoksen löystyminen

Keskustelut » Kalastusvälineet

Viimeisin viesti: Tele 1.9. 2005, 15:38

Uusi aihe Vastaa ketjuun
3 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Tele Wayfarerin liitoksen löystyminen 23.8. 2005, 13:56 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Minulla on aika uusi Redingtonin 5-osainen Wayfarer, jonka yksi liitos vaikuttaa hieman väljähköltä. Muuten liitokset ovat kaikki napakan tuntuisia, mutta tuo yksi liitos löystyy ainakin haulien kanssa koskella roiskiessa. Mitä siis neuvoksi? Laitanko steariinia tai jotain vahaa ohuelti liitoksen urospuoleen vai olisiko kyseessä takuuasia? Onkelma lienee tässä se, että tuo ei tosiaan löysty heti, vaan jonkin aikaa saa kalastella ja roiskia kunnes kokeillessa huomaa liitoksen löystyneen. Muut liitokset pysyvät kyllä napakasti kiinni.

Mietityttää vain, että kuinkahan liitos mahtaa käyttäytyä vanhempana kun nyt jo uutenakin on tuollainen.. Olisko arvon virpojien mielestä järkevin vahata liitosta itse (mikä tökötti olisi paras ko. tarkoitukseen?), katsoa miltä vaikuttaa, ja jos joskus naaraspuoli räpsähtää auki löystymisen takia, luottaa ikuiseen takuuseen?

Tele Re: Wayfarerin liitoksen löystyminen 25.8. 2005, 16:11 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Kappas, taitaa arvon raadilla olla tiukat liitokset vavoissa.. :D No, ehkä koitan sitten steariinia siihen kun ei ole parempaakaan tököttiä saatavilla..

turakainen Re: Wayfarerin liitoksen löystyminen 1.9. 2005, 13:50 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Kuluttaja on aina oikeassa. Jos koet että vavassasi on oikeasti jotain reklamoitavaam, niin tee se. Älä ala itse sepittää sitä liitosta vaan vie takuuseen, redington on kuitenkin niin laadukas vapa ettei siinä hirveitä laatu heittoja saa olla.

Tele Re: Wayfarerin liitoksen löystyminen 1.9. 2005, 15:38 Vastaa tähän viestiin Vastaa
turakainen kirjoitti:
> Kuluttaja on aina oikeassa. Jos koet että vavassasi on oikeasti
> jotain reklamoitavaam, niin tee se. Älä ala itse sepittää sitä
> liitosta vaan vie takuuseen, redington on kuitenkin niin laadukas
> vapa ettei siinä hirveitä laatu heittoja saa olla.

Näinhän se toki on.. Mutta koklasin kuitenkin steariinia liitokseen, ja kyllä se muuten tuntui auttavan. Nyt ei enää edellisellä kerralla liitos löystynyt ollenkaan vaikka samalla tavalla haulien kanssa ruiskin. Saa nähdä jatkossa miten käy löystyykö jossain vaiheessa lisää. No, onneksi on ikuinen takuu.

3 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe