Perho setti

Keskustelut » Kalastusvälineet

Viimeisin viesti: riku_riku 1.5. 2010, 21:28

Uusi aihe Vastaa ketjuun
4 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
riku_riku Perho setti 29.4. 2010, 13:24 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Elikkä... olen investoimassa pehosettiä, vapa, kela, ja siima.
En ole vailla halpaa p***** valmis settiä vaan kunnon toimivat välineet jotka kestäisi mahdollisimman pitkkän ja joilla perho lentäisi. Köyhällä ei ole varaa ostaa halpaa joten rahaa on tarkoitus sijoittaa tähän tarpoeen mukaan useampikin satku, mutta tietenkin mitä halvempi sen parempi.
Tarkoius on kalastaa pää asiassa pienillä perhoilla ja joskus streemereillä. Kalastus kohteet on harri purot lapissa ja P-Norjassa, mutta tietenkin kotiseudun hiukan isommat kosket.
Tavoiteltu saalis koko on realisesti ajateltuna 100g:n tammukoista koti seudun pullalohiin jotka ei usein kovin valtavia ole mutta kuitenkin normi toistakiloinen kalan on noustava rannalle.

-RIKU-

hörsön lipikoija Re: Perho setti 29.4. 2010, 14:14 Vastaa tähän viestiin Vastaa
riku_riku kirjoitti:
> Elikkä... olen investoimassa pehosettiä, vapa, kela, ja siima.
> En ole vailla halpaa p***** valmis settiä vaan kunnon toimivat
> välineet jotka kestäisi mahdollisimman pitkkän ja joilla perho
> lentäisi. Köyhällä ei ole varaa ostaa halpaa joten rahaa on tarkoitus
> sijoittaa tähän tarpoeen mukaan useampikin satku, mutta tietenkin
> mitä halvempi sen parempi.
> Tarkoius on kalastaa pää asiassa pienillä perhoilla ja joskus
> streemereillä. Kalastus kohteet on harri purot lapissa ja
> P-Norjassa, mutta tietenkin kotiseudun hiukan isommat kosket.
> Tavoiteltu saalis koko on realisesti ajateltuna 100g:n tammukoista
> koti seudun pullalohiin jotka ei usein kovin valtavia ole mutta
> kuitenkin normi toistakiloinen kalan on noustava rannalle.
>
> -RIKU-
Eumeri tuo maahan z-spey tuotemerkkiä jolta tälle vuodelle tuli setti joka kantaa nimeä zero. sitä löytyy valmiina settinä luokissa 5#9`ja 7#9,6`. Toi on valmis setti joka ei ole mainitsemasi paska vaan toimii kuin junan vessa. Vavalla on 40vuoden takuu ja kela on laadukas sorvattu metalli kela siimana vf-kellu. Soittele eumerin pojille tai vielä parempaa niin poikkea merikarvialla niin pääset heittämään kyseisen setin. Hintaa koko paketilla on 399E.

riku_riku Re: Perho setti 30.4. 2010, 22:04 Vastaa tähän viestiin Vastaa
kiitoksia hörsön lipikoijalle vinkistä :D

Lärvästelija Re: Perho setti 1.5. 2010, 16:45 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Jep itse olen myös Eumerilla heittänyt kyseistä settiä, ja kyllä muuten toimii! Eumerin pojat muutenkin on todella auttavaisia ja antavat vavan vaikka testikalastukseen jotta saat varmasti selville, että sopiiko setti käteesi:) Lisäksi saat heitto-opetusta kaupanpäälle:) Lisäksi tsekkaappas Guidelinen ACT4 setti, mistä ei itsellä ole kokemusta, muuten kuin että siinä tulee Guidelinen Reelmaster kela mukana ja sellainen löytyy itseltäkin:) Ja on muuten yksi parhaimpia sen hintaluokan keloja:)Tuon setin vavankin uskon olevan olevan laatukamaa. Itselläni on Guidelinen Lpx-e 9#5 vapa ja itse olen ainakin ollut niin pirun tyytyväinen ja olen heittänyt muitakin Guidelinen vapoja ja kaikista on vaan hyvää sanottavaa:)Ja vielä lopuksi kannattaa käydä vilkaisemassa Airflon tuotteita, kunhan ne joskus saapuu jälleenmyyjille. Kovasti on puhuttu, että Airflon vehkeet olisi laatukamaa ja yms ja itseä eniten ällistyttääkin niiden hinta eli kannattaa käydä ainakin jossai katselemassa kyseisiä vapoja jos niistä vaikka joku sopisikin käteen:) Tässä vielä linkit tuotteisiin:) http://www.helsinkispeyclave.com/shop/product_info.php?cPath=22_145_246& ;products_id=1775 ja http://perhokulma.workspace8.smilehouse.com/PublishedService?file=&page ID=3&action=view&groupID=1895&OpenGroups=1895. Tuolla Tyrskytaimenessa lukee että Streamtec- vavat tulee myöhemmin myyntiin, niin niitä kannattaa eritoten pitää silmällä;) Tuossa vavat Airflon omilla sivuilla --> http://www.airflofishing.com/buy.cfm/rods/airflo-streamtec-xt-fly-rod/75/ye s/46768

riku_riku Re: Perho setti 1.5. 2010, 21:28 Vastaa tähän viestiin Vastaa
Paljolti kiitoksia :D

4 vastausta,   1 sivu   Aseta vahti Lisää vahti
Edellinen aihe Takaisin aiheisiin Seuraava aihe